To je to što me zanima!

Pas u Bjelovaru izgrizao drugog i usmrtio ga, u Gudovcu drugi izgrizao čovjeka na motociklu

Pas se otkinuo s podvodca i napao drugog psa. U napadu je ozlijedio i ženu koja je pokušavala spasiti svog psa...
Vidi originalni članak

Pas u vlasništvu muškarca (71) izgrizao je drugog psa koji je uslijed zadobivenih ugriza uginuo, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska policija. Do napada psa je došlo u ponedjeljak oko 11.00 sati u Bjelovaru u parku "Borik".

'ISTINSKA LEGENDA' Uginuo je Omar, potražni pas HGSS-a Split: 'Pronalazio je ljude, bio naš vjerni pratitelj'

Pas, u vlasništvu muškarca (71) otkinuo se s povodca kojim je bio privezan za klupu te je napao drugog psa koji je uslijed zadobivenih ugriza uginuo. Napao je i ženu (71), vlasnicu uginulog psa. On ju je ugrizao za ruku dok je pokušavala spasiti svog psa, te je upućena liječniku.

VIDEO: NAPAO GA PIJANI MUŠKARAC Vozač hitne pomoći: Istrčao sam pred šleper i spasio mu život, a on me onda divljački napao!

Vlasnik psa se udaljio prije dolaska policije tako da će mu naknadno biti uručen obavezni prekršajni nalog o počinjenom prekršaju iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

PODIJELILA S PRATITELJIMA Dostavljač upucao psa zvijezde serije 'Zakon i red': 'Kćeri i ja smo bile doma, imamo traumu'

Istog je dana, oko 18.00 sati, u Gudovcu, na cesti pas u vlasništvu muškarca (60) napao i ugrizao muškarca (47) koji je prolazio ulicom na električnom motociklu. Pas je istrčao iz ograđenog dvorišta vlasnika na kojemu su u trenutku napada bila otvorena dvorišna vrata.

FOTO: OGRANIČIO IM KRETANJE Strava u Splitu! Muškarac držao 67 pasa i 2 vuka, zlostavljao ih je. Policija: Uzrokovao im je bol

Muškarac (47) zatražio je medicinsku pomoć u Općoj bolnici dr. Anđelko Višić Bjelovar. Zbog počinjenja prekršaja muškarcu (60) uručen je obvezni prekršajni nalog.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Štijef 03.04.2024.

    Eto cuveni cucki

Komentiraj...
Vidi sve komentare