To je to što me zanima!

Pavičić Vukičević o obnovi Gimnazije Tituša Brezovačkog: 'Učenici se u školu vraćaju 1.9.'

'Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Zagrebu. Mi smo svi danas ovdje kako bismo vam to zagarantirali', rekla je Pavičić Vukičević
Vidi originalni članak

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević danas je nazočila početku obnove zagrebačke gimnazije Tituša Brezovačkog i naglasila kako je prioritet obnova objekata nakon potresa.

- Iznimna mi je čast danas nazočiti drugoj fazi obnove Gimnazije Tituša Brezovačkog u Zagrebu. Radi se o investiciji u vrijednosti od 45 milijuna kuna, investiciji na koju smo jako ponosni i za koju se duboko nadam da ćemo 1. rujna ove godine vratiti učenice i učenike i svo nastavničko i nenastavničko osoblje - rekla je.

Na konferenciji za medije u petak, naglasila je kako život u Zagrebu ne smije stati i da je vrijeme za nastavak radova obnove objekata stradalih u potresu.

- Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Zagrebu. Nakon svih tih obveza, vrijeme je da krenemo dalje. Naš je prioritet obnova objekata u vlasništvu Grada Zagreba. Nakon interventnih radova na odgojno-obrazovnim ustanovama u proteklim smo mjesecima javnosti podastrli podatak o 11 odgojno-obrazovnih objekata na kojima je potrebno napraviti veće zahvate - rekla je na Pavičić Vukičević na konferenciji za medije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.03.2021.

    Kaže da će se kandidirati i nastaviti sve isto kao što je bilo. Dakle laži, obmane, sumanuto trošenje novca i totalni besmisleni populizam....... u 21-om stoljeću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare