News

Komentari 1

Pavičić Vukičević o obnovi Gimnazije Tituša Brezovačkog: 'Učenici se u školu vraćaju 1.9.'

Pavičić Vukičević o obnovi Gimnazije Tituša Brezovačkog: 'Učenici se u školu vraćaju 1.9.'

'Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Zagrebu. Mi smo svi danas ovdje kako bismo vam to zagarantirali', rekla je Pavičić Vukičević

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević danas je nazočila početku obnove zagrebačke gimnazije Tituša Brezovačkog i naglasila kako je prioritet obnova objekata nakon potresa.

- Iznimna mi je čast danas nazočiti drugoj fazi obnove Gimnazije Tituša Brezovačkog u Zagrebu. Radi se o investiciji u vrijednosti od 45 milijuna kuna, investiciji na koju smo jako ponosni i za koju se duboko nadam da ćemo 1. rujna ove godine vratiti učenice i učenike i svo nastavničko i nenastavničko osoblje - rekla je.

Na konferenciji za medije u petak, naglasila je kako život u Zagrebu ne smije stati i da je vrijeme za nastavak radova obnove objekata stradalih u potresu.

- Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Zagrebu. Nakon svih tih obveza, vrijeme je da krenemo dalje. Naš je prioritet obnova objekata u vlasništvu Grada Zagreba. Nakon interventnih radova na odgojno-obrazovnim ustanovama u proteklim smo mjesecima javnosti podastrli podatak o 11 odgojno-obrazovnih objekata na kojima je potrebno napraviti veće zahvate - rekla je na Pavičić Vukičević na konferenciji za medije.

Najčitaniji članci