To je to što me zanima!

Pavuna: To nije o ženama, to je razbijanje Boga. Past će vlada!

Fizičar Davor Pavuna komentirao je Istanbulsku konvenciju te izjavio kako je ona zlo. Tvrdi da će pasti "sve vlade" i kako će na vlast napokon doći narod
Vidi originalni članak

Fizičar Davor Pavuna u četvrtak je u Osijeku na pitanje novinara Slavonske televizije da komentira one koji ga smatraju populistom i paranoičnim teoretičarem zavjera odgovorio: 

- Ja sam jedini živući Hrvat koji je prošao od Sai Babe i Babadžija do hvaljen Isus i Marija. Amen. Prošao sam sve moguće sotonjare, imam doktorat iz fizike, ja sam savjetnik cijeloj planeti, nema zemlje više ozbiljne kojoj nisam savjetnik, što vi ne znate, naravno. Vi vjerojatno imate Samsung kojem sam ja bio savjetnik još prije 15 godina. Ja nisam treća liga, ja sam apsolutno prva svjetska liga, to je kao da igrate u Realu i Barceloni, a pitate o nogometu. Dakle, razlika između Davora Pavune i drugih seronja o kojima pričaju po medijima - marš, gamadi jedna, marš - rekao je. 

SABORSKO ZASJEDANJE Završila rasprava o Konvenciji: U petak će zastupnici glasovati

Pavuna je komentirao i Istanbulsku konvenciju. 

- To je zlo. Ne radi tobožnje zabrane i bilo čega, to nije o ženama, to je razbijanje Boga, čovjeka, obitelji i naroda. Marš van, gamad, Soros također. Kaj mislite da je Orban blesav? Orban se ponaša kako se normalan čovjek mora ponašati - izjavio je. 

Smatra kako će se ista stvar dogoditi u Hrvatskoj. 

UOČI RATIFIKACIJE Pitanje Istanbulske konvencije: 'Dalek je put do referenduma...'

- Sad će nam pasti sve ove vlade, svi ovi seronje, doći će na vlast narod. Hvaljen Isus i Marija! Pobjeda! Amen - primijetio je. 

Na odlasku je novinaru dobacio: 

- Vi ste već drugi iz medija koji pričate sranja. Ajde marš svi skupa, jebote - viknuo je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 462

  • Rrvatina 16.04.2018.

    Bože ako te ima, spasi nas od pametnih Rrvata a još više od jako pametnih Hrvata ... a uz put kak se to mjeri pamet, u odnosu na one koji nisu pametni ili ? natrpaš u glavu svakakvih kretenarija i tvrdiš; ja sam jako pametan jer imam memorirano puno smeča koje ničemu ne služi,. odnosno služe mom ego identitetu da se osjećam superioran u odnosu na koga ili što? kaj to nudi g Pavuna osim Ja, ja, ja puna jaja (trulih) i naravno za ta jaja ima certifikate i diplome da je pametan od isto tako pametnih ... prvu stvar koju bi pametan morao spozna je da je pamet/znanje (misaoni proces/misao) u svom načinu i mogućnostima djelovanja ograničena … pamet/misao stalno daje odgovore koji su osnova za nova pitanja i tako u nedogled… g Pavuna se neka prime konkretnih životnih problema a ne demonstraciji pameti koja je svrha sama sebi

  • Nicolas MikaMarcetic 15.04.2018.

    **** Admin**** Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • DraženMuhvić 15.04.2018.

    Josef Mengele je imao dva doktorata još prije ulaska u Nacional-socijalističku partiju. I on je bio izuzetno inteligentan... Imati ne znam kakve škole i ne znam kakva priznanja iz onoga čime se baviš ne znači biti i normalan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare