To je to što me zanima!

Manijak silovao djevojku (15): Pokupio je i napastovao u autu

Pješačila je Avenijom Dubrovnik u Zagrebu vraćajući se kući iz noćnog izlaska. Iz auta ju je ugledao 29-godišnjak i ponudio joj prijevoz. Tinejdžerica je naivno ušla...
Vidi originalni članak

Djevojčica (15) izbezumljeno je u nedjelju oko 4 sata telefonom zvala zagrebačku policiju ponavljajući da je silovana.

Pješačila je Avenijom Dubrovnik u Zagrebu vraćajući se kući iz noćnog izlaska. Iz automobila ju je ugledao 29-godišnjak i ponudio joj prijevoz. Kad je djevojčica naivno ušla u automobil, manijak je skrenuo s prometnice prema obližnjoj benzinskoj postaji. Krenuo je prema skrovitom i mračnom prostoru nedaleko od postaje, gdje je parkirao automobil.Nasrnuo je na djevojčicu i silovao je. Nije poznato je li ju potom izbacio iz automobila, no ona je o svemu obavijestila policiju.

Policija je obilazila teren oko benzinske. Ne možemo vjerovati što se dogodilo

Silovatelja, koji živi na području Sesveta, policija je ubrzo privela, a u ponedjeljak navečer završio je u pritvoru, gdje će provesti najmanje mjesec dana, koliko traje istraga. Pred sucem se branio šutnjom, pa se ne zna je li djevojčicu poznavao od prije i kako ju je namamio u automobil.

- Policija je u ponedjeljak ujutro pretraživala teren i livadu oko benzinske postaje, ali tad nismo znali zašto. Vjerojatno su tražili dokaze koji bi se mogli povezati sa silovanjem djevojčice - rekli su začuđeno djelatnici benzinske postaje. Iako je tu noć benzinska radila, nisu vidjeli ništa neobično.

Muškarac je u pritvoru. Brani se šutnjom. istraga će pokazati svoje

- Naše nadzorne kamere snimaju samo usko područje oko postaje, rekli su. Obližnji stanovnici kažu kako im nije ugodno jer je područje oko benzinske postaje mračno i bez rasvjete.

Idi na 24sata

Komentari 607

  • nino-slav 06.07.2012.

    mala se zabavljalaaaaaaa

  • julijana21 26.06.2012.

    I njeni roditelji zasluzuju kaznu za nebrigu i nemar....Sta ona ima raditi vani u 4 ujutro!!! Svi znamo koji je zakon o maloljetnicima i hodanju po noči Zagrebom. Bas me zanima dali je i roditeljim soc, sluzba pokucala na vrata i pitala ih sto djete u gluho doba noci radi vani..Ne vidim razlog zasto mi je isti takav komentar vec izbrisan evo ponavljam!!!!

  • JuRiCa_4 22.06.2012.

    Gdje je tu savjest i odgovornost svih takvih roditelja koji puštaju svoju djecu tako kasno vani, maloljetna djeca koja su tako dugo vani odaju pravu istinu svima u kakvom je stanju njihova obitelj i kakvi su zapravo njihovi roditelji koji svoju djecu zapravo uopšte NE VOLE!! Ostaviti maloljetno djete tako kasno vani, curu ili dečka ili pustiti da okolo hoda makar i po danu polugolo isto je kao da svoje novorođenče ostave gladnim psima na čuvanje. Takve bi neodgovorne roditelje trebalo kažnjavati istom kaznom kao i silovatelje i pedofile!

Komentiraj...
Vidi sve komentare