Obavijesti

News

Komentari 607

Manijak silovao djevojku (15): Pokupio je i napastovao u autu

Pješačila je Avenijom Dubrovnik u Zagrebu vraćajući se kući iz noćnog izlaska. Iz auta ju je ugledao 29-godišnjak i ponudio joj prijevoz. Tinejdžerica je naivno ušla...

VIDEO

Djevojčica (15) izbezumljeno je u nedjelju oko 4 sata telefonom zvala zagrebačku policiju ponavljajući da je silovana.

Pješačila je Avenijom Dubrovnik u Zagrebu vraćajući se kući iz noćnog izlaska. Iz automobila ju je ugledao 29-godišnjak i ponudio joj prijevoz. Kad je djevojčica naivno ušla u automobil, manijak je skrenuo s prometnice prema obližnjoj benzinskoj postaji. Krenuo je prema skrovitom i mračnom prostoru nedaleko od postaje, gdje je parkirao automobil.Nasrnuo je na djevojčicu i silovao je. Nije poznato je li ju potom izbacio iz automobila, no ona je o svemu obavijestila policiju.

Policija je obilazila teren oko benzinske. Ne možemo vjerovati što se dogodilo

Silovatelja, koji živi na području Sesveta, policija je ubrzo privela, a u ponedjeljak navečer završio je u pritvoru, gdje će provesti najmanje mjesec dana, koliko traje istraga. Pred sucem se branio šutnjom, pa se ne zna je li djevojčicu poznavao od prije i kako ju je namamio u automobil.

- Policija je u ponedjeljak ujutro pretraživala teren i livadu oko benzinske postaje, ali tad nismo znali zašto. Vjerojatno su tražili dokaze koji bi se mogli povezati sa silovanjem djevojčice - rekli su začuđeno djelatnici benzinske postaje. Iako je tu noć benzinska radila, nisu vidjeli ništa neobično.

Muškarac je u pritvoru. Brani se šutnjom. istraga će pokazati svoje

- Naše nadzorne kamere snimaju samo usko područje oko postaje, rekli su. Obližnji stanovnici kažu kako im nije ugodno jer je područje oko benzinske postaje mračno i bez rasvjete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 607
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.