To je to što me zanima!

Pelivan tužio Joška Svagušu zbog 200.000 kuna mesa

Miran Pelivan, vlasnik mesarskog obrta Mrki i bivši član NO Hajduka kojeg je postavio Željko Kerum, tužio je Joška Svagušu jer nije platio meso
Vidi originalni članak

Miran Pelivan, vlasnik mesarskog obrta Mrki i bivši član NO Hajduka kojeg je postavio Željko Kerum, tužio je donedavnog prijatelja Joška Svagušu. Prema Slobodnoj Dalmaciji Svaguša je Pelivanu navodno dugovao oko 200.000 kuna za meso za burek te mu je od početka platio 75.000 kuna i umanjio dug. Na ročištu na Trgovačkom sudu nisu se pojavili ni Pelivan ni Svaguša, a Slobodna piše kako su se uspjeli dogovriti da se dug za meso nekadašnjih Hajdukovih čelnika podmiri u iduća tri dana.

>>>Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Diba 12.03.2011.

    o kojem bogastvu više pričaju, kad bi vratili sve što su dužni nebi ostalo ni da kupe prosjački štap, takozvani tajkuni.

  • mrkva1974 12.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 2. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • jontra69 12.03.2011.

    ljigavci,smradovi,lopovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare