To je to što me zanima!

Penava o uhićenjima: Tajming je sumnjiv, ne treba biti naivan

Koliko god je teško to prihvatiti kao logiku, uvijek postoje beskrupulozni kojima je sve žetončić, manipulacija i zbog toga imamo tih nesretnih 29 godina, poručio je gradonačelnik Vukovara
Vidi originalni članak

Tajming je sumnjiv, korupcijske afere, naučili smo da kad god nešto gori, bacimo kost Vukovarcima. Na Vukovar je cijela država osjetljiva, najlakše je zaboraviti neke stvari. 29 godina nažalost gledamo tu praksu i tu vrstu politike, komentirao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava današnja uhićenja u Negoslavcima. 

Podsjetimo, u srijedu ujutro je u toj općini uhićeno osmero mještana zbog sumnje da su sudjelovali u ratnim zločinima na Ovčari 1991. 

- Koliko god je teško to prihvatiti kao logiku, uvijek postoje beskrupulozni kojima je sve žetončić, manipulacija i zbog toga imamo tih nesretnih 29 godina - rekao je Penava za RTL Danas. 

PRIVEDENI U OSIJEK Zločini na Ovčari: Policija uhitila osam mještana Negoslavaca

Na pitanje hoće li ponoviti tu sumnju i pred vrhom države u Koloni sjećanja, bude li je, rekao je da to se uvijek mora ponavljati.

- Dužni smo njegovati sjećanje i tražiti pravdu za svakoga. Međutim, treba reći i zahvaliti i onim profesionalcima koji su doveli i do današnjeg čina, ali ne treba biti naivan. Današnji čin uhićenja je samo jedna stavka u nizu koje trebaju dovesti do pravde i pravomoćnih presuda. Sigurno je da ovaj čin treba pozdraviti, odgovorne treba kazniti - zaključio je Penava.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • slavica.kovacic54@gmail.com 08.10.2020.

    Penavi nikad dobro, stalni njurga ako se ne uhičuje i ako se uhičuje. Blagdan za oči dok se njegova slika ne pojavljuje

  • MaxLuburićArtuković 08.10.2020.

    Premijer laže iz razloga da je nemoguće da nije znao za istragu. Zato je i žurio sa izborima. Jer da su danas izbori premijer bi bio Miroslav Škoro. Predsjednik HDZ Barišić koji je danas u zatvoru vrbovao je ljude da glasaju za Plenkovića na stranaćkim izborima. Da ste se htjeli riješiti korupciju  trebalo se u HDZu glasati za Kovača a onda kasnije za Škoru pošto nije uspjela smjena Plenkovića,  a sada ponovo imate Ćoriće, Butkoviće, Alardoviće, Rimćeve kao i nekada prepotentnu Dalićku, Ramljaka i onog koji nezna i ostalu mafiju. Budite i dalje slijepi i vjerujte lažovima.

  • jupi jak 07.10.2020.

    Šta je sad ?? Hoćete i dalje se setat i smijat kao da ništa nije bilo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare