To je to što me zanima!

Penava objavio snimku djece: Uključili su se policija i DORH

Podsjetimo, vukovarski gradonačelnik Ivan Penava objavio je spornu video-snimke na službenim stranicama Grada Vukovara u kojem je prozvao djecu koja ne ustaju na hrvatsku himnu
Vidi originalni članak

PU vukovarsko-srijemska u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđuje sve okolnosti vezano uz objavljivanje sporne video-snimke na službenim stranicama Grada Vukovara, potvrdili su iz policije za N1.

Podsjetimo, vukovarski gradonačelnik Ivan Penava prozvao je djecu koja ne ustaju na hrvatsku himnu. 

PENAVA KOMENTIRAO NAPAD: 'Vukovar ima većih problema od sukoba navijačkih skupina'

- Hoćemo li mi danas, 27 godina nakon toga šutjeti na činjenicu da učenici koji školu pohađaju na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu sjede na istu tu himnu" - zapitao je Penava 15. siječnja. 

Reagirala je i pravobraniteljica za djecu, Helenca Pirnat Dragičević.  

MRAK TARITAŠ: 'Djecu u Vukovaru koriste u političke svrhe, to nije dobro'

- Ako mu je stalo do zaštite prava i dobrobiti djece, pozivam ga da sporni video i naziv škole ukloni sa stranica grada. Nismo se osobno čuli, no ovakva preporuka ići će prema njemu - rekla je pravobraniteljica.

Idi na 24sata

Komentari 322

  • projekt_venus 24.01.2019.

    Netko tko koristi djecu za ostvarivanje svojih bolesnih ciljeva (najpoznatiji u toj disciplini su teta Markić i njezini sljedbenici) treba se liječiti u psihijatrijskoj bolnici jer takvi ljudi osim što su bolesni, izrazito su opasni za društvo.

  • Zorba 23.01.2019.

    A ca ovi penava ne gre u Bujicu, istureno odjeljenje za teze slucajeve umobolnice Vrapce, pa kod patuljka buljanca ne lici svoje srbomrzilacke frustracije!?

  • Major Gašpar 23.01.2019.

    Ovo je afera po sistemu kada pop nema posla onda jariće krsti !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare