To je to što me zanima!

Pervan o incidentu: Ma nisam nikog napao, samo sam otišao

Komičar Željko Pervan (57) izjurio je iz stožera predsjedničkog kandidata Miroslava Škore (57) jer ga je navodno razljutila novinarka Nove TV, a on je objasnio da ga je iznerviralo propitkivanje govori li istinu
Vidi originalni članak

U stožeru Miroslava Škore se osim pjesme i zvuka tamburica moglo čuti i komešanje jer je Željko Pervan naglo izjurio iz Hotela Dubrovnik u kojem je stožer trenutno trećeplasiranog kandidata prema neslužbenim izborima. Navodno ga je pitanjem razljutila novinarka Nove TV, a spominjalo se kako je komičar psovao pri izlasku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ima tome pola sata, to je relativno dugo vremena.  - našalio se Pervan i nastavio:

- Mislim da nije bilo ništa, nije bilo tako ružnih riječi kao što su neki prenijeli. Međutim, čekali smo uključenje, pričali što ću reći i izrazila je kako da to kažem, sumnju na ono što sam joj htio provjeriti, da su mi neki vratili karte (op.a. za predstavu u Našicama). Onda je ona rekla 'ma da', znaš to me je ono, ne znam čemu taj gard da ja ne govorim istinu - objasnio je Pervan kako se radilo samo o kartama za predstavu.

PRATITE UŽIVO EMISIJU IZ 24SATA:

OBRADILI VIŠE OD 99 % LISTIĆA Milanović i Kolinda u 2. krugu: Škori falilo 42 tisuće glasova!

Odmah se počelo spominjati kako je Pervan napao novinarku te nekoliko puta opsovao, ali komičar je sve te navode negirao.

- Što je vama, napao? Ha-ha samo sam otišao. Rekao sam joj znate što, bolje da ne pričamo - zaključio je Željko Pervan 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 125

  • 19.07.2020.

    Za mene veliko razočaranje.. Nisam očekivao da će javno stati uz neku političku opciju.. Ovako mi više nije smiješan već jadnika žalim. Za mene si završio karijeru komičara od sada si za mene nižerazredni komedijaš

  • 23.12.2019.

    Ako je to ona ista koja je prekinula sugovornika nakon pitanja o izbornoj sutnji, uopce me ne cudi. Ta je djelovala agresivno i neugodno. Bezveze.

  • 23.12.2019.

    Alaj su se sastali bećari,a ni jedan za razum ne mari, kakav Škoro predsjednik, takav Pervan komičar

Komentiraj...
Vidi sve komentare