To je to što me zanima!

Petak ćemo morati izgurati s kišom, ali od subote će biti bolje

Nakon uglavnom kišnog i oblačnog petka, na Jadranu, barem na sjevernom dijelu, već sutra će biti više sunca. Danas je pak tamo moguća i obilnija kiša
Vidi originalni članak

Pravi jesenski dan prognoza je meteorologa za peta pa će tako danas uglavnom biti oblačno, mjestimice s kišom.  

Na Jadranu nas čekaju pljuskovi s grmljavinom, a na sjevernom Jadranu moguća je obilnija oborina, dok će duljih sunčanih razdoblja biti u Dalmaciji. U unutrašnjosti lokalno može biti jutarnje magle.

Vjetar slab, na istoku do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Na Jadranu slab do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak, na sjevernom dijelu i bura.

Najviša temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na Jadranu od 14 do 20 Celzija.

I u subotu će na Jadranu biti promjenjivo na Jadranu, ali uz kišu koja će većinom biti na južnom dijelu, a pljusak mogu očekivati i Slavonci. Na sjevernom Jadranu bit će najviše sunčana vremena i uglavnom suho. Ujutro je na zapadu unutrašnjosti ponegdje moguća magla. Subota će biti i nešto hladnija uz malo vjetra. Najniža jutarnja temperatura uglavnom od 3 do 8, na Jadranu od 8 do 13, a najviša dnevna između 9 i 14, na Jadranu 14 i 19 °C.

Od nedjelje nas čeka stabilnije i uglavnom suho pa i pretežno sunčano vrijeme, no i dalje će biti svježe. Zbog te svježine koja će se zadržati na kopnenom području, meteorolozi upozoravaju i na slab mraz te maglu, piše HTV.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare