To je to što me zanima!

'Šef Sabora je jedini bio iskren. Rekao je: Todoriću, moraš otići'

Iznenadilo me ponašanje potpredsjednice Vlade koja je na sastanke dolazila potpuno pripremljena, kao da je bila zadužena za ono što se u konačnici i dogodilo, a to je nacionalizacija Agrokora, kaže Todorić
Vidi originalni članak

Sada je neosporno da je politika odigrala glavnu ulogu u cijelom slučaju Agrokor. Moj prvi susret s politikom je bio kad me jedna od velikih svjetskih banaka zvala i počela priču da imaju komunikaciju s predsjednikom Sabora, da on o meni perfektno govori i ako treba što pomoći. To je bilo nekoliko puta uzastopno i nisam mogao biti toliko bahat da ne odgovorim na pozive predsjednika Sabora, a jednako tako sam bio svjestan da nisam poznavao ni njega ni premijera, pa sam mislio da je red da se javim i njemu i nađem se s obojicom, počinje ispovijed bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u novoj objavi na svojem YouTube kanalu pod nazivom 'Kako je otet Agrokor'. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dalje priča kako je nazvao ured premijera i dogovorio sastanak te su mu se, kaže, kasnije najavili potpredsjednica Vlade i ministar financija. 

- Iznenadio sam se zbog ponašanja potpredsjednice Vlade koja je tada, i na buduće sastanke, dolazila kao da je potpuno pripremljena, kao da je bila zadužena za ono što se u konačnici i dogodilo, a to je nacionalizacija Agrokora - kaže Todorić dodajući kako su tražili od njega dokumentaciju, najviše oko dobavljača. 

- To je bio jedan čudan sastanak po noći. Na njemu su bili premijer, predsjednik Sabora, potpredsjednica Vlade i ministar financija, ja i moj suradnik Ivan Crnjac. Jedini koji je tamo bio iskren bio je predsjednik Sabora koji mi je rekao 'Todoriću, ti si tu napravio puno dobroga, ali trebaš otići'. Ja se s njim nisam složio, ali je bio energičan i iskren. Zatim su počeli medijski napadi na Agrokor i mene osobno - rekao je i zatim pokazao rejtinge Agrokora koje je objavila agencija Moodys. 

U to vrijeme predsjednik Sabora bio je Mostov Božo Petrov. 

- Agrokor je imao rejting B2, a današnja izvanredna Uprava ima rejting CA. Znači, i njima su spustili rejting, a oni i danas uredno posluju - ističe Todorić. 

CIJELI VIDEO POGLEDAJTE OVDJE:

Idi na 24sata

Komentari 101

  • BozidarDolenec 18.02.2018.

    Uništavanjem naših trgovačkih lanaca pravi se prostor za strance Lidl,Bila itd.na kraju takav je dogovor sa EU.Ništa nije slučajno.

  • 1955 17.02.2018.

    Gazda vrati se ! Čeka te Remetinec,pa si bliže svojima ! I tu ti bude lijepo ! Samo dojdi !

  • 1955 17.02.2018.

    Gazda u Londonu uživa kao Rockfeler ! Neka objavi koliko plaća dnevni najam hotela !

Komentiraj...
Vidi sve komentare