To je to što me zanima!

Pijan automobilom odletio na suprotni prometni trak

Vozaču Renaulta, koji je bio pijan i pokušao pobjeći, policija je oduzela vozačku dozvolu na osam dana objasnilii su u PU zagrebačkoj
Vidi originalni članak

Prolazila sam po Slavonskoj aveniji kad sam vidjela automobil koji je ležao na krovu. Prizor je bio grozan, rekla je naša čitateljica M. R. koja je snimila fotografiju u četvrtak u Zagrebu.
- Sudario se s još jednim automobilom u kojem je bila jedna žena. Koliko sam vidjela, nju je Hitna pomoć odvezla - objasnila je M. R.
U Policijskoj postaji zagrebačkoj su objasnili da je vozač Renault Megana Tomislav C. (41) vozio prebrzo i da je bio pijan.
- Zbog toga je skrenuo desno i udario u Peugeot 207 kutinskih registracija koji je vozila Morana B.. Peugeot je odbačen na rubni kamen, a vozačica je lakše ozlijeđena. Renault je preletio na suprotni kolnik, sletio na meki teren i udario u betonsku ogradu. Tijekom očevida vozač je pokušao pobjeći pa ga je policija odvezla u KB Dubrava da mu se izvadi krv. Tamo je srušio stolac zbog čega je lakše ozlijeđen pa je pomoć liječnika kasnije zatražio u Traumi - kažu u PU zagrebačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare