News

Komentari 0

Pijan automobilom odletio na suprotni prometni trak

Pijan automobilom odletio na suprotni prometni trak

Vozaču Renaulta, koji je bio pijan i pokušao pobjeći, policija je oduzela vozačku dozvolu na osam dana objasnilii su u PU zagrebačkoj

Prolazila sam po Slavonskoj aveniji kad sam vidjela automobil koji je ležao na krovu. Prizor je bio grozan, rekla je naša čitateljica M. R. koja je snimila fotografiju u četvrtak u Zagrebu.
- Sudario se s još jednim automobilom u kojem je bila jedna žena. Koliko sam vidjela, nju je Hitna pomoć odvezla - objasnila je M. R.
U Policijskoj postaji zagrebačkoj su objasnili da je vozač Renault Megana Tomislav C. (41) vozio prebrzo i da je bio pijan.
- Zbog toga je skrenuo desno i udario u Peugeot 207 kutinskih registracija koji je vozila Morana B.. Peugeot je odbačen na rubni kamen, a vozačica je lakše ozlijeđena. Renault je preletio na suprotni kolnik, sletio na meki teren i udario u betonsku ogradu. Tijekom očevida vozač je pokušao pobjeći pa ga je policija odvezla u KB Dubrava da mu se izvadi krv. Tamo je srušio stolac zbog čega je lakše ozlijeđen pa je pomoć liječnika kasnije zatražio u Traumi - kažu u PU zagrebačkoj.

Najčitaniji članci