To je to što me zanima!

Pijan i s poništenom vozačkom dozvolom nepropisno pretjecao i skrivio nesreću u Koprivnici

Vozač (47) Audija s 1,97 promila alkohola u organizmu u petak je oko 19 sati nepropisno pretjecao drugi auto. Bočno su se sudarili, a pijani vozač je uhićen i dobit će prekršajnu prijavu
Vidi originalni članak

Koprivničko-kričevačka policija izvijestila je o čak četiri prometne nesreće koje su u petak na području PU koprivničko-križevačke skrivili vozači pod utjecajem alkohola. Sreća u nesreći je da je u njima nastala samo materijalna šteta, odnosno nitko nije ozlijeđen.

Među nesrećama ističe se ona koju je izazvao 47-godišnjak oko 19.15 sati u Ulici kneza Branimira u Koprivnici. On je upravljao Audijem koprivničkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola te je vozio za vrijeme zabrane upravljanja vozilima B kategorije i s poništenom vozačkom dozvolom. Prilikom nepropisnog pretjecanja Audija koprivničkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 20-godišnjak došlo je do kontakta bočnih strana automobila.

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. Nakon nesreće izmjerili su mu 1,97 promila alkohola u organizmu.


 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Splitski cvit 18.04.2022.

    Trebalo bi se izricati obavezno liječenje od alkohola naravno uz rad pa ne bi stalno vozili pod utjecajem i sa oduzetom vozačkom.

  • Ekscem 17.04.2022.

    Treba mu dodijeliti asistenta vozača, slično kao djeci s teškoćama u razvoju.

  • prdimVatru 17.04.2022.

    Treba ga remenom po dupetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare