News

Komentari 7

Pijan i s poništenom vozačkom dozvolom nepropisno pretjecao i skrivio nesreću u Koprivnici

Pijan i s poništenom vozačkom dozvolom nepropisno pretjecao i skrivio nesreću u Koprivnici

Vozač (47) Audija s 1,97 promila alkohola u organizmu u petak je oko 19 sati nepropisno pretjecao drugi auto. Bočno su se sudarili, a pijani vozač je uhićen i dobit će prekršajnu prijavu

Koprivničko-kričevačka policija izvijestila je o čak četiri prometne nesreće koje su u petak na području PU koprivničko-križevačke skrivili vozači pod utjecajem alkohola. Sreća u nesreći je da je u njima nastala samo materijalna šteta, odnosno nitko nije ozlijeđen.

Među nesrećama ističe se ona koju je izazvao 47-godišnjak oko 19.15 sati u Ulici kneza Branimira u Koprivnici. On je upravljao Audijem koprivničkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola te je vozio za vrijeme zabrane upravljanja vozilima B kategorije i s poništenom vozačkom dozvolom. Prilikom nepropisnog pretjecanja Audija koprivničkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 20-godišnjak došlo je do kontakta bočnih strana automobila.

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. Nakon nesreće izmjerili su mu 1,97 promila alkohola u organizmu.


 

Najčitaniji članci