To je to što me zanima!

Pišek i kći se otrovale jer je dimovodna cijev bila odvojena od plinskog fasadnog aparata

Oko jedan sat u noći sa subote na nedjelju kćeri Nikoline Pišek je pozlilo, povraća je i imala jaku glavobolju, a iste simptome je i ona osjećala. Prijatelji su ih našli bez svijesti u stanu
Vidi originalni članak

Policija je objavila da su se Nikolina Pišek i njezina kći Una (5) jučer otrovale ugljičnim monoksidom u njihovom stanu u Zagrebu najvjerojatnije jer je dimovodna cijev u potpunosti bila odvojena od plinskog fasadnog aparata.

Podsjetimo, Pišek i njezina kći su u noći sa subote na nedjelju završile u bolnici radi trovanja, a vatrogasci su u kući izmjerili sedam puta veću dozu plina od dozvoljene.

Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem, koji je zbog posla u Beogradu. Tada mu je rekla da je došla s kćeri iz grada te da će zajedno gledati film i odmarati. Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat u noći i rekla da njihova kći Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah odu kod doktora, što je Nikolina poslušala - ispričao je izvor blizak obitelji za srpski Blic.

VIDEO: ISPOVIJEST NIKOLINE RISTOVIĆ Drama usred noći: 'Mlađa kći i ja jedva smo ostale žive, od smrti su nas dijelile sekunde'

Nekoliko minuta kasnije suprug je nazvao Nikolinu, ali ona se nije javljala.

- Vidoje je odmah zvao prijatelje da odu do njihove kuće i provjere što se događa s Unom i Nikolinom. Kada su prijatelji došli ispred kuće, čuli su kako psi laju, ali nitko nije otvarao vrata. Nakon toga su ih razvalili i vidjeli Nikolinu, koja je bila bez svijesti na podu, kao i njezina kći koja je ležala na krevetu. Odmah su zvali policiju i hitnu pomoć - dodaje izvor. 

Nikolina i Una su odmah prebačene u bolnicu i jučer su puštene.

Idi na 24sata