To je to što me zanima!

Pit bul spasio dječaka kojeg je majka monstrum htjela utopiti

Obiteljski pas pit bul je uspio spasiti dječaka (9) kojeg je majka pokušala utopiti u rijeci Murray u Australiji. Pas je napao majku, devetogodišnjak se uspio othrvati, ali nažalost njegov mlađi brat nije...
Vidi originalni članak

Jedna majka u Australiji je ubila svog petogodišnjeg sina utopivši ga u rijeci Murray u New South Walesu. Ova 27-godišnjakinja je navodno tog dana rekla prijateljici: "Moram utopiti svoje bebe". Odvela je 9-godišnjaka na rijeku i držala mu glavu pod vodom dok je 5-godišnjak gledao. Počeo je vrištati, a majka je zatim povukla i njega, prenosi Metro.

Čuo je to obiteljski pit bul koji je dotrčao i nasrnuo na majku. Devetogodišnjak se uspio spasiti, ali nažalost, mlađem bratu nije bilo spasa. Njegovo beživotno tijelo je ostalo plutati po rijeci.

- Ovo je grozno. On je bio tako malen. Ova cijela priča je odvratna. Svi smo ogorčeni - rekla je doktorica hitne medicinske službe koja je prva došla na teren.

U jakom naletu psa je lakše ozlijeđen i 9-godišnjak, ali se uspješno oporavlja u bolnici. Majka je u to vrijeme već bila na uvjetnoj kazni jer je puštena iz zatvora prije mjesec dana. Sada joj se sudi za ubojstvo i pokušaj ubojstva.

- Žena je u stanju šoka, dobila sam dojam da ona ni ne zna što se dogodilo - rekla je odvjetnica majke.

Baka i djed dječaka, koji su imali skrbništvo s obzirom da je majka bila u zatvoru, su neutješni. Navodno su nekoliko puta upozoravali nadležne službe da su djeca u opasnosti jer im je majka na slobodi, ali nitko nije reagirao.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Lupetalo19 29.11.2018.

    U drugom clanku pise da je taj pas napao djecaka i osakatio ga.....????

  • Ivanka Tomljanovic 06.03.2017.

    taj pas je izgrizao klinca http://www.illawarramercury.com.au/story/4506689/boy-9-in-hospital-brother-missing-after-mothers-alleged-drowning-attempt/

  • MarinCujic 06.03.2017.

    Životni vijek: 11 do 14 godina Temperament: zaštitnički, voljan, dobroćudan, aktivan, lak za dresiranje Boje: Fawn & White, Bijela, White & Black Brindle, Tigrasto-bijela, Trobojna, Crvena i bijela Toliko o psu

Komentiraj...
Vidi sve komentare