To je to što me zanima!

Poznatom treneru opet zapalili auto: 'Kao da sam šef mafije...'

Na Oboju je buknuo požar na autu kojeg koristi trener Tomislav Ivković. Požar je zahvatio još dva automobila. Prije 20 dana netko je zapalio Ivkovićev VW Passat
Vidi originalni članak

U srijedu oko 19.40 na adresi Oboj 4a u Zagrebu buknuo je požar na osobnom automobilu koji se proširio na još dva osobna automobila. Ekipa javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba vrlo brzo stigla je do mjesta požara i ugasila vatru, a zbog čega je došlo do buktinje još se ne zna.

- Požar je ugašen i lokaliziran, a jedna ekipa još tamo dežura - rekli su nam iz JVP Zagreb. Iz policije saznajemo kako ozlijeđenih nema, a detalji i uzrok požara bit će poznati u četvrtak.

Ipak, kako javlja RTL, požar je planuo na Ford Focusu u vlasništvu jednog poduzeća, a kojeg koristi nogometni trener Tomislav Ivković.

Ivković je za RTL potvrdio da su on i bivša supruga Tihana Zrnić došli kući oko 19.30 sati i svega nekoliko trenutaka kasnije primijetili požar te su zvali vatrogasce.

Ivković: Osjećam se kao šef Cosa Nostre

- Osjećam se kao šef Cosa Nostre. Više ne znam što bih rekao ni mislio. U šoku sam. Sad je planuo drugi auto, znači teško mi je vjerovati da u tri tjedna netko može nešto tako napraviti. Pa nemam pojma, više nisam normalan. Jedino što me brine to su moja djeca, ništa drugo - rekao je Ivković za RTL.

Prije 20 dana netko mu je zapalio VW Passat

Podsjetimo, to je već drugi puta u 20 dana da netko podmeće požar na automobilu koje je povezano s Ivkovićem. Naime, u petak, 4. ožujka, također na Oboju u Maksimiru netko je zapalio VW Passat, koji je u vlasništvu Ivkovića.

Ivković je tada za 24sata rekao da taj auto već godinama koristi njegova biša supruga Tihana Zrnić i da ne zna tko bi mogao biti odgovoran za požar.

Požar je tada bio iznimno opasan jer je bio podmetnut u podzemnoj garaži, a vatra se razbuktala i proširila na susjednu garažu, ali i terasu, prozore, te čak i na unutrašnjost jednog stana.

Da su vatrogasci došli pet minuta kasnije, sve bi izgorjelo, cijela zgrada. Bivša supruga čula je eksploziju i ugledala vatru. Došao sam čim me je nazvala. Nasreću, djeca su ovaj vikend bila kod mene - rekao nam je tada Ivković.

Ivković je tada rekao da se ne boji za svoju sigurnost. Bio je uvjeren da on nije bio meta paleža jer ne živi u toj ulici već četiri godine. S time su se složili i Ivkovićevi susjedi. Kako se neslužbeno doznalo, ni on ni obitelj nisu primili nikakve prijetnje.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ivanunited 26.03.2016.

    biće da nisi ništa skrivio.....uozbilji se treneru

  • 7ivo777 24.03.2016.

    nisi šef mafije ali očito dugujes mafiji

  • Maddog 24.03.2016.

    eeee nisi bio dobar-uzoran građanin,,,,vidiš

Komentiraj...
Vidi sve komentare