Obavijesti

News

Komentari 67

Poznatom treneru opet zapalili auto: 'Kao da sam šef mafije...'

Poznatom treneru opet zapalili auto: 'Kao da sam šef mafije...'
2

Na Oboju je buknuo požar na autu kojeg koristi trener Tomislav Ivković. Požar je zahvatio još dva automobila. Prije 20 dana netko je zapalio Ivkovićev VW Passat

VIDEO

U srijedu oko 19.40 na adresi Oboj 4a u Zagrebu buknuo je požar na osobnom automobilu koji se proširio na još dva osobna automobila. Ekipa javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba vrlo brzo stigla je do mjesta požara i ugasila vatru, a zbog čega je došlo do buktinje još se ne zna.

- Požar je ugašen i lokaliziran, a jedna ekipa još tamo dežura - rekli su nam iz JVP Zagreb. Iz policije saznajemo kako ozlijeđenih nema, a detalji i uzrok požara bit će poznati u četvrtak.

Ipak, kako javlja RTL, požar je planuo na Ford Focusu u vlasništvu jednog poduzeća, a kojeg koristi nogometni trener Tomislav Ivković.

Ivković je za RTL potvrdio da su on i bivša supruga Tihana Zrnić došli kući oko 19.30 sati i svega nekoliko trenutaka kasnije primijetili požar te su zvali vatrogasce.

Ivković: Osjećam se kao šef Cosa Nostre

- Osjećam se kao šef Cosa Nostre. Više ne znam što bih rekao ni mislio. U šoku sam. Sad je planuo drugi auto, znači teško mi je vjerovati da u tri tjedna netko može nešto tako napraviti. Pa nemam pojma, više nisam normalan. Jedino što me brine to su moja djeca, ništa drugo - rekao je Ivković za RTL.

Prije 20 dana netko mu je zapalio VW Passat

Podsjetimo, to je već drugi puta u 20 dana da netko podmeće požar na automobilu koje je povezano s Ivkovićem. Naime, u petak, 4. ožujka, također na Oboju u Maksimiru netko je zapalio VW Passat, koji je u vlasništvu Ivkovića.

Ivković je tada za 24sata rekao da taj auto već godinama koristi njegova biša supruga Tihana Zrnić i da ne zna tko bi mogao biti odgovoran za požar.

Požar je tada bio iznimno opasan jer je bio podmetnut u podzemnoj garaži, a vatra se razbuktala i proširila na susjednu garažu, ali i terasu, prozore, te čak i na unutrašnjost jednog stana.

Da su vatrogasci došli pet minuta kasnije, sve bi izgorjelo, cijela zgrada. Bivša supruga čula je eksploziju i ugledala vatru. Došao sam čim me je nazvala. Nasreću, djeca su ovaj vikend bila kod mene - rekao nam je tada Ivković.

Ivković je tada rekao da se ne boji za svoju sigurnost. Bio je uvjeren da on nije bio meta paleža jer ne živi u toj ulici već četiri godine. S time su se složili i Ivkovićevi susjedi. Kako se neslužbeno doznalo, ni on ni obitelj nisu primili nikakve prijetnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"