To je to što me zanima!

Požar u zaleđu Vodica pod kontrolom, još gori kod Trilja

Vatru su gasila dva kanadera i 48 vatrogasaca s 15 vozila. Na intervenciju su izašli JVP Šibenik i Vodice, DVD Šibenik i Vodice. Kod Trilja gori trava i nisko raslinje
Vidi originalni članak

Požar koji je u utorak oko 14.40 sati buknuo u zaleđu Vodica je lokaliziran. Izgorjelo je 5 hektara smreke i niskog raslinja. Vatru su gasila dva kanadera i 46 vatrogasaca s 15 vozila. Na intervenciju su izašli JVP Šibenik, JVP Vodice, DVD Šibenik, DVD Vodice, DVD Brodarica-Krapanj, DVD Zaton, DVD Pirovac, DVD Zablaće i DVD Tisno.

Pruga Zagreb - Split bila zatvorena zbog požara

Zbog požara trave i niskog raslinja koji je izbio oko 13 sati u utorak u Ličkoj Jasenici bila je zatvorena pruga Zagreb - Split. Požar je oko 17.30 sati ugašen, a promet je normaliziran. Policija će u srijedu obaviti očevid.

Kod Trilja planula trava i nisko raslinje

Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a zaprimilo je zahtjev za pomoć u gašenju požara otvorenog prostora na području Trilja u utorak popodne. Požar gasi 38 vatrogasaca, dva kanadera i dva Air Tractora. Gori trava i nisko raslinje. Gašenje je u tijeku.

Zatvorena cesta kod Solina

U predjelu Gaj kod Kučina nedaleko Solina u utorak oko 20.45 izbio je požar. Zbog požara je od 21.20 sati zatvorena županijska cesta između Kučina i Korešnice.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tuti fruti 11 22.08.2012.

    Tragedija na kornatima nigđe nije ispitan vozač helikoptera ,možda nakon 3 god. zamislise malo

  • marin.0202 22.08.2012.

    Nas policija dobiva dobre gablece da nema vremena izaci na teren.Nego ovi siroti vatrogasci imaju opet glavu u torbi dok se ne desen ponovo neki kornati i onda ce se opet policija oglasiti .Smjesno

  • marin.0202 21.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare