Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Požar u zaleđu Vodica pod kontrolom, još gori kod Trilja

Vatru su gasila dva kanadera i 48 vatrogasaca s 15 vozila. Na intervenciju su izašli JVP Šibenik i Vodice, DVD Šibenik i Vodice. Kod Trilja gori trava i nisko raslinje

Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
31 komentara

Požar koji je u utorak oko 14.40 sati buknuo u zaleđu Vodica je lokaliziran. Izgorjelo je 5 hektara smreke i niskog raslinja. Vatru su gasila dva kanadera i 46 vatrogasaca s 15 vozila. Na intervenciju su izašli JVP Šibenik, JVP Vodice, DVD Šibenik, DVD Vodice, DVD Brodarica-Krapanj, DVD Zaton, DVD Pirovac, DVD Zablaće i DVD Tisno.

Pruga Zagreb - Split bila zatvorena zbog požara

Zbog požara trave i niskog raslinja koji je izbio oko 13 sati u utorak u Ličkoj Jasenici bila je zatvorena pruga Zagreb - Split. Požar je oko 17.30 sati ugašen, a promet je normaliziran. Policija će u srijedu obaviti očevid.

Kod Trilja planula trava i nisko raslinje

Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a zaprimilo je zahtjev za pomoć u gašenju požara otvorenog prostora na području Trilja u utorak popodne. Požar gasi 38 vatrogasaca, dva kanadera i dva Air Tractora. Gori trava i nisko raslinje. Gašenje je u tijeku.

Zatvorena cesta kod Solina

U predjelu Gaj kod Kučina nedaleko Solina u utorak oko 20.45 izbio je požar. Zbog požara je od 21.20 sati zatvorena županijska cesta između Kučina i Korešnice.

Možda vas zanima i ovo:
Message