To je to što me zanima!

Plenković: 'Banožićeva stolica u Vladi je za sad najstabilnija'

Jasan je stav Vlade, koja se najčvršće protivi bilo kakvoj politizacije vojske, rekao je predsjednik Vlade Andrej Plenković koji se dodatno osvrnuo i na stabilnost Vlade
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković osvrnuo se na prepucavanja na relaciji Milanović-Banožić te istaknuo kako cijela tema koja se tiče ministra obrane opterećuje HV, a i javnost. Osim toga uvjeren je i u stabilnost Vlade.

PITALI SMO STRUČNJAKA Što kaže članak Ustava kojim Milanović prijeti Plenkoviću?

- Jasan je stav Vlade, koja se najčvršće protivi bilo kakvoj politizacije vojske. Nastojat ćemo na odgovoran način riješiti ova pitanja i to već u utorak na sjednici Vijeća za obranu. A prije toga sam zatražio od ministra da u ponedjeljak održimo pripremni sastanak s kolegijem zapovjednika HV-a, kako bih  osobno, neposredno od njih čuo koji su to problemi, ako postoje, u HV i kako oni vide bi Vlada, mogla dati dodatni doprinos.. Što se tiče pozicija članova Vlade, oni su stabilni, a kako vrijeme odmiče, ministar Banožić je najstabilniji. Toliko o poruci onima koji o tome pričaju potpuno neupućeni - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 04.11.2021.

    Ne može jasnija i konkretnija slika u kakvoj to tvorevini živimo, u kakvom sistemu……

  • macor11 04.11.2021.

    Tako je tvrdio i za "Hvaljen Isus i Marija", pa za onu s mercedesom pred garazom koji joj je tamo s neba pao i mnoge svoje koruptivne ministre.

  • Luna777 04.11.2021.

    A ja sam mislila da je najčvršća stolica odnosno fotelja ministra financija Marića, bar što se tiče Sabora, a kad ono iznenadio Banožić sa najčvršćom stolicom. Heh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare