To je to što me zanima!

Plenković još nije vidio izvješće o nadzoru u VSOA-i, u SAD-u je

Radi se o istrazi koju su djelatnici Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost proveli u Agenciji te utvrdili da su vojni špijuni pronevjerili sredstava namijenjena za službena putovanja
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković nije još vidio Izvješće Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost o izvanrednom stručnom nadzoru VSOA-e jer boravi u SAD-u. Jasan je stav Vlade da sve počinitelje nezakonitih radnji treba sankcionirati. O Izvješću UVNS-a i prijedlogu predsjednika Republike očitovat će se idućeg tjedna, rekao je glasnogovornik Vlade.

PRONEVJERA 2 MILIJUNA KUNA Milanović nakon skandala pokrenuo opoziv šefa VSOA-e

 

Podsjetimo, nakon što je Nova TV objavila da je dio pripadnika Vojno obavještajne-sigurnosne agencije pronevjerio je najmanje dva milijuna kuna na službenim zadacima u Libanonu, Poljski i Litvi, predsjednik Zoran Milanović pokrenuo je razrješenje ravnatelja te agencije, general bojnika Ivice Kindera. 

Radi se o istrazi koju su djelatnici Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost proveli u Agenciji te utvrdili da su vojni špijuni pronevjerili sredstava namijenjena za službena putovanja.

NEZAKONITO TROŠENJE DRŽAVNOG NOVCA Gotova je istraga među vojnim špijunima: 'Utvrđen je cijeli niz prekršaja. Pronevjerili 2 mil kn'

Riječ je o sredstvima koja su pripadnici Agencije koristili prilikom odlaska u posjet misijama gdje u boravili hrvatski vojnici. Prema dostupnim informacijama, dio djelatnika koje se sumnjiči za pronevjeru više ne radi u VSOA-i. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Štefek12345 23.09.2022.

    Plenkovića i hdz to ne zanima to su njegovi hdz ljudi od njegova povjerenja, i bilo bi čudo da nisu pronevjerili, pljačkali im krali.

  • kerubin 23.09.2022.

    I onda se domoljupčine ljute kada se za ovu prčiju kaže "Slučajna država".

  • donatien 22.09.2022.

    Jeli se zna kada će biti finalna presuda za Agrokor kojom će država trebati Todorića obeštetiti sa cca 30 milijardi kuna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare