To je to što me zanima!

Plenković o Bernardiću: To su izjave slabog čelnika SDP-a

Neka on najprije rješava pitanja u svojoj kući, a ja kao predsjednik Vlade i HDZ-a sam čvrsto odlučan u tome da razriješimo sve moguće afere. rekao je Andrej Plenković
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković novinarima je u petak u Zadru izjavio kako nije čuo izjavu predsjednika SDP-a Davora Bernardića da je Hrvatska u rukama mafije, te da pipci idu do samoga vrha vlasti.

- To su nekakve paušalne izjave jednog slabog čelnika SDP-a, čija je stranka 12 postotnih bodova iza nas, a koja gubi i saborske zastupnike, te ima velike unutarstranačke podjele. Neka on najprije rješava pitanja u svojoj kući, a ja kao predsjednik Vlade i HDZ-a sam čvrsto odlučan u tome da razriješimo sve moguće afere, da raščistimo i rasvijetlimo sve do kraja, jer samo tako možemo jačati jednu od temeljnih ideja, koja je i u programu Vlade, a to je pitanje vladavine prava, pravne sigurnosti i funkcioniranja pravne države - rekao je Plenković.

Dodao je kako se na tome mora raditi, jer to građani očekuju, pozvavši pritom sve nadležne da do kraja rade u skladu s onim što im zakoni dopuštaju.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 06.10.2018.

    Točno je, Bero nije vodja i SDP-e juri u propast . Medjutim, Bero je izrekao potpunu istinu! No, ne treba te Mr Plenković brinuti Bero, narod nije glup, znamo mi to sve i bez da nam Bero kaže. Treba vas sve raspustiti..vladu, Sabor, SOU, POU, Uskok, DORH..... i sve korumpirane pravac u zatvor!

  • ina67 06.10.2018.

    Što god rekli, ali Bero iza sebe nema repove, za afere su zaduženi ipak drugi.

  • efteling 06.10.2018.

    E moj dragi Plenki boy.Ne vredis ti ni pisljiva centa.Kazes sto se ocekuje reci i onda rovaris po svim instancama koje bi trebale biti nezavisne bas od ovakvih kao sto si ti.A sto si uradio za Hrvatsku osim stoi si kupio sebi blindirani autic koji bi te stitio od trulih jaja voca i povrca?obecao si hrabro kupiti INU prodavsi deo HEP-a...i jos se placaju komisije koje to ispituju...Kako kupiti INU a ne uloziti novac.Eto jos cekamo na resenje.Dalicku si prodao za novce iz Agrokora...Pozari po Dalmaciji su ti bili atraktivni...Sada se neckas platiti Uljanik iako je drzava vlasnik dela...pa naravno EU se treba pitati...Ko da je Uljanik,propala kompanija opasna konkurencija brodograditeljima EU-a.Eto i tu si slagao.Reforme ce sacekati novog prenijera...jer bi ti ugrozile happy hour...u okviru koga se igras i sa Vasom proturajuci mu tekstove placenih novinara kao upozorenje drugima.A nije da Vaso valja...i on je lopina...A najveca ti je laz da radis na uspostavljanju pravne drzave.Koliko vremena Hrvcatrskoj treba to ostvariti?Da je pravna drzava tebe bi odavno smakli...Cak i da zaboravimo na nelojalnu koaliciju u Saboru...kradju ucenama posl;anika drugih partija...lopov Saska je tu primer.Lopov podrzava lopova i to je sada pravna drzava?

Komentiraj...
Vidi sve komentare