To je to što me zanima!

Plenković odbio i samoizolaciju, Bernardić se naveliko sprema...

Za razliku od Zorana Milanovića, Bernardić uistinu sluša kolege koji su stručnjaci u svojim područjima. Revan je kao svaki odlikaš i ne srami se učiti od stručnjaka. Spreman je za večerašnju debatu na RTL-u, kaže nam dobro upućeni izvor
Vidi originalni članak

Politički svijet iščekuje sučeljavanje za koje su mnogi mislili da do njega nikada neće doći. Premijer Andrej Plenković je čak odbijao i samoizolaciju ne bi li se susreo s Davorom Bernardićem oči u oči pred cijelom javnosti. No kako doznajemo Davor Bernadić se uvelike priprema. Ništa ne prepušta slučaju.

- Za razliku od Zorana Milanovića, Bernardić uistinu sluša kolege koji su stručnjaci u svojim područjima. Revan je kao svaki odlikaš i ne srami se učiti od stručnjaka. Spreman je za večeras - kaže nam dobro upućeni izbor u SDP-u.

MASKE, RUKAVICE, DEZINFEKCIJA: DIP izdao upute za izborni dan: Zaraženi neće moći glasati, oni u samoizolaciju moraju se javiti

Otkrio nam je i tko su ljudi koji ga pripremaju za dvoboj.

- Sve su to kolege koji imaju iskustava poput Branka Grčića koji ga savjetuje za ekonomiju, Joška Klisovića koju ga je pripremao za područje vanjske politike, Borisa Lalovca koji je maher za financije - nabraja nam naš izvor.

Radi li netko s njime govorne vježbe, neverbalnu komunikaciju i stale vještine koje mora imati svatko tko želi biti premijer, naš sugovornik nam ne otkriva.

- A ne znam te detalje, no znam da je spreman - rekao je.

RTL-ovo sučeljavanje pratite ovdje od 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Dama kralj 30.06.2020.

    Bernardic je jos zelen.

  • 29.06.2020.

    Bernardic upada u rijec sa masom neprovjerenih podataka, nekulturan je.

  • 29.06.2020.

    I dalje nemamo normalnu osobu za glasanje,imamo samo različite ideologije koje u konačnici samo rade na našu štetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare