To je to što me zanima!

Pobjegli piratima u Amazoni? Nestalu obitelj našli u džungli

Nije jasno kako su tamo došli. Ne zna se da li su ih otmičari ostavili u džungli ili su im pobjegli pa se tamo sakrili. Obitelj nije bila ozlijeđena, ali su za svaki slučaj noć proveli u bolnici
Vidi originalni članak

Američka obitelj s dvoje djece nestalo je u nedjelju u Amazoni nakon što su gusari napali njihov brod. U srijedu je objavljeno da ih je ribar pronašao žive i zdrave u šumi.

Adam Harris Hearteau (39), njegova žena Emily Faith Harteau (37) i dvije curice stare tri i sedam godina živjeli su u Kaliforniji. Već godinama putuju svijetom.

Fotografije s putovanja objavljuju na Instagramu, a imaju više od 110.000 sljedbenika. Opisuju se kao nomadi koji su na putu od 2012.

Sjedoci su rekli da su se na brod ukrcali naoružani muškarci i da su napali  Emily. Policija je kasnije u šumi našla nešto tereta ukradenog s borda, ali ne i nestalu obitelj.

Obitelj je našao ribič i to u džungli. Nije jasno kako su tamo došli. Ne zna se da li su ih otmičari ostavili u džungli ili su im pobjegli pa se tamo sakrili. Nisu bili ozlijeđeni, ali su ipak, za svaki slučaj noć proveli u bolnici. 

- Poznavajući Adama on je sigurno spasio obitelj. Sigurno su skočili u vodu i pobjegli - kaže poznanik.  

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ajetodoo 03.11.2017.

    A da pitaju njih šta je bilo? Mislim da to ne bi bilo loše.

  • ichbin2 03.11.2017.

    koga vraga je ribar tražio u đungli? da je lovac bi razumio, ali ribar.....

  • NenadStojković 03.11.2017.

    a nije bon jovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare