To je to što me zanima!

Počela nastava u virtualnim učionicama, i dalje problemi

Pristup e-Dnevniku je osiguran no ulaz u sustav putem AAI@EduHr identiteta je otežan zbog tehničkih poteškoća te CARNET i Srce rade sve što mogu kako bi ih što prije otklonili, javljaju iz CARNET-a
Vidi originalni članak

Nastava u virtualnim učionicama za više razrede osnovne, te za srednju školu u srijedu je i službeno počela u cijeloj Hrvatskoj. No kako nam javljaju iz škola, a potvrđuje i CARNET, i dalje ima problema s pristupom sustavu.

- Pristup e-Dnevniku je osiguran no ulaz u sustav putem AAI@EduHr identiteta je otežan zbog tehničkih poteškoća te CARNET i Srce rade sve što mogu kako bi ih što prije otklonili. 

Molimo sve korisnike da se drže rasporeda nastave na daljinu i u međuvremenu koriste sve rezervne izvore sadržaja koje je osiguralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja - od TV-a i Youtubea do web stranice s materijalima skolazazivot.hr - navodi se u priopćenju CARNET-a.

Sveučilišni računski centar SRCE javlja kako je "ustav AAI@EduHr preopterećen je u dijelu vezanom uz imenik skole.hr. Intenzivno se traži rješenje - kako samog problema tako i za uspostavu alternativnih opcija".

Javljaju i da se nastava na daljinuprema planu provodi i na televizijskim programima HRT3 te na Sportskoj televiziji za više razrede osnovne škole i srednju školu. Svi sadržaji na HRT 3 i SPTV te na YouTubeu uspješno se izvode.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare