Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Počela nastava u virtualnim učionicama, i dalje problemi

Pristup e-Dnevniku je osiguran no ulaz u sustav putem AAI@EduHr identiteta je otežan zbog tehničkih poteškoća te CARNET i Srce rade sve što mogu kako bi ih što prije otklonili, javljaju iz CARNET-a

Zagreb: Ministrica Divjak zaigrala badminton tijekom obilaska škole i provjere novog načina rada
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
0 komentara

Nastava u virtualnim učionicama za više razrede osnovne, te za srednju školu u srijedu je i službeno počela u cijeloj Hrvatskoj. No kako nam javljaju iz škola, a potvrđuje i CARNET, i dalje ima problema s pristupom sustavu.

- Pristup e-Dnevniku je osiguran no ulaz u sustav putem AAI@EduHr identiteta je otežan zbog tehničkih poteškoća te CARNET i Srce rade sve što mogu kako bi ih što prije otklonili. 

Molimo sve korisnike da se drže rasporeda nastave na daljinu i u međuvremenu koriste sve rezervne izvore sadržaja koje je osiguralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja - od TV-a i Youtubea do web stranice s materijalima skolazazivot.hr - navodi se u priopćenju CARNET-a.

Sveučilišni računski centar SRCE javlja kako je "ustav AAI@EduHr preopterećen je u dijelu vezanom uz imenik skole.hr. Intenzivno se traži rješenje - kako samog problema tako i za uspostavu alternativnih opcija".

Javljaju i da se nastava na daljinuprema planu provodi i na televizijskim programima HRT3 te na Sportskoj televiziji za više razrede osnovne škole i srednju školu. Svi sadržaji na HRT 3 i SPTV te na YouTubeu uspješno se izvode.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message