To je to što me zanima!

Početak divnog prijateljstva: O, da! Glasat ću za Zorana, a nisam nikad mislio. Neće nas sramotiti

Fotoreporter Pixsella Sanjin Strukić uhvatio je i kadar kako se Boban i Milanović grle na Poljudu. Izgledali su kao da se poznaju sto godina, kao stari prijatelji. Kad je počelo to divno prijateljstvo? Možda 2015.?
Vidi originalni članak

Na Poljudu je, među 30 i nešto tisuća duša koje su pratile Vatrene u fantastičnoj atmosferi protiv Rusije, bio i predsjednik Zoran Milanović.

Pogledajte video: Vatreni izborili Katar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimili su ga u ugodnom razgovoru sa Zvonimirom Bobanom u svečanoj loži.

Prijatelju stari!

Fotoreporter Pixsella Sanjin Strukić uhvatio je i kadar kako se grle.

Izgledali su kao da se poznaju sto godina, kao stari prijatelji.

ŠTO NAS ČEKA U KATARU? Hrvatska neće biti nositelj, a igrat će možda i u 11 sati ujutro

Kad je počelo to divno prijateljstvo?

Možda još tamo 2015. godine, kad je Zvonimir Boban u intervjuu za Jutarnji šokirao desnicu, onu čiji je dugo godina bio heroj zbog, između ostaloga, utakmice Dinama i Zvezde i udaranja milicajca na Maksimiru.

- O da, glasat ću za Zorana Milanovića. Sazrio je: ljudski, državnički i socijalno. Nije kompromitiran i čini se neupitno pošten, a to je, na našu sramotu, velika mu prednost. I njegova ljubav za Hrvatsku nije urlatorska, nego živi u odgovornosti i poručuje u činjenicama, a i druga mu ruka nije u džepu. Na kraju krajeva, čovjek je pismeni orator i intelektualac koji nas neće osramotiti. A ne glasa mi se za detuđmanizatore koji tuđmaniziraju. Vjerujem kako je ključno da i zbog bolje desne opcije pobijedi lijeva. Jer možda tako dobijemo “praviju” desnu koja mi je bliža u mnogim pogledima. Nažalost, ova sada – nije ni u jednom - bile su to riječi Zvonimira Bobana u intervjuu za Jutarnji list uoči parlamentarnih izbora 2015. godine.

A šest godina kasnije sreli su se na Poljudu, izgrlili i napričali.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • 15.11.2021.

    Prenesi tu svoju energiju i na sdp...👍

  • 15.11.2021.

    Zvone..Zvone...kaj si zaboravil kak je tvoja familija Boban dobila od HDZ-u 5 restorana u centru Zagreba u Šuškovo vrijeme i to za par kuna , a sad glumiš velikog socijaldemokratu.A kad si " diplomiral" (😂😂😂) povijest na Fil. faksu studenti su se pobunili jer zbog tvoje promocije se taj dan nije moglo ući na faks. Kome su ove slike promocija ? Tebi ili predsjedniku RH ?

  • J. B. 15.11.2021.

    jedino što ima konjski stil iz kafane ali njemu je sve dozvoljeno iz neznam kojih razloga...Trump je za njegov izričaj mala beba

Komentiraj...
Vidi sve komentare