To je to što me zanima!

'Poduzet ćemo pravne radnje, nije došlo do miješanja otpada'

Žao mi je što ova situacija nije iskomunicirana na pravi način. Javnost je imala jučer pravo dobiti potpunu informaciju. Ispričavamo se zbog toga, rekla je Senka Knežević, glasnogovornica Holdinga
Vidi originalni članak

Pojavila se snimka pražnjena spremnika u kojoj se tvrdi da Čistoća odvozi različite vrste otpada u istim kamionima, što nije točno. To su dvije identične vrste otpada i prilikom pražnjena nije došlo do nikakve povrede procedure. Pražnjena je plastika i metal u isto vrijeme i nije došlo do miješanja različitih vrsta otpada, rekla je Senka Knežević, glasnogovornica Zagrebačkog holdinga. 

ŽUTI, PLAVI... Zagrepčani uzalud odvajaju smeće? Sve ide u isti kontejner
- Žao mi je što ova situacija nije iskomunicirana na pravi način. Javnost je imala jučer pravo dobiti potpunu informaciju. Ispričavamo se zbog toga. Odgovorni za to će snositi posljedice.

POGLEDAJTE VIDEO

Grad Zagreb i Holding su pod povećalom javnosti jer su najveći u Hrvatskoj. Živimo u demokraciji koja sa sobom nosi slobodu izgovorene riječi, ali i odgovornost. Širenje lažnih i uznemirujućih vijesti je sukladno kaznenom zakonu Republike Hrvatske. Holding će razmotriti sve pravne elemente ovog događaja i objave ove snimke poduzeti sve pravne radnje u zaštitit svih svojih interesa.

Podsjetimo, Renato Petek, zastupnik u zagrebačkoj gradskoj skupštini iz Josipovićeve stranke Naprijed Hrvatska, na svom je Facebooku objavio snimku na kojoj tvrdi da se vidi kako komunalci smeće iz različitih spremnika bacaju u isti kamion.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mikronmali 03.04.2018.

    Prema izjavi ove drugarce kamera laže, jbg kada su Bandić i Holding jači i pametniji od kamere( a jasno se vide plastika i metal da se ubacuju u isti kamion).Ova žena pravi ljude blesavima, a ona sve zna kao i Bandić.Tu je problem hrvatske demokracije, onaj tko je jači može pobiti svjedočenje 1000 svjedoka pa čak i kamere, što ova drugarca čak i tvrdi, i samo su oni u pravu prema izjavi , a kamera laže.Mora da je kamera kineska lažna .Stvarno je ova država po demokraciji svih vladajućih otišla u tri PM.

  • 03.04.2018.

    Ako čistoća ima kamione koji sami razdvajaju otpad, odnsono ne miješaju ga, zašto ga onda mi građani moramo razdvajati?

  • SocSerif 03.04.2018.

    Plastika i metal se zajedno skupljaju posle se odvoze na razvrstavanje. Nemojte da vas bune boja kontejnera. Jasno se na gornjen spremniku vidi rub koji spremnik je za sto

Komentiraj...
Vidi sve komentare