To je to što me zanima!

Kod Virovitice je nosila mlijeko, udario ju je kamion. Poginula je

Vozač je skupljao i prevozio mlijeko, a prije tragedije je od 68-godišnjakinje preuzeo mlijeko, a kada je krenuo s vozilom prema naprijed, udario je nesretnu ženu
Vidi originalni članak

U četvrtak, oko 13.40 sati u Velikoj Barni, u Ulici Kralja Tomislava kod kućnog broja 110, na makadam cesti koja se spaja na županijsku cestu 3094 došlo je do prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom.

58-godišnjak je upravljao teretnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka u vlasništvu jedne pravne osobe, a koje je namijenjeno za prijevoz i skupljanje mlijeka. Vozač je na nerazvrstanoj - makadam cesti obavljao skupljanje mlijeka od građana. 

Nakon što je preuzeo mlijeko od 68-godišnjakinje, sjeo je u vozilo te je s vozilom krenuo unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega je prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario u navedenu 68-godišnju pješakinju, a koja je ispred sebe gurala ručna kolica za prijevoz mlijeka te nepropisno prelazila kolnik makadam ceste. 

Nesretna žena  je vozilom hitne medicinske pomoći prevezna u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Po nalogu dežurne zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, tijelo pješakinje je prevezeno u Opću bolnicu Virovitica radi obdukcija. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mbb 17.12.2021.

    Barna spada pod Grubišno Polje, sa Viroviticom nema veze.

  • najiram 10 17.12.2021.

    ma tko  mari  za  tu  seljanku  vele  gradski  hoštapleri...no  sad  če  opet  biti  nestašice  mljijeka  jer  mljekara  iz  njezine  litre  napravi  100  litara  mljijeka...sa  0,0001  %  msnoće...veliju  da  je  takvo mljeko  zdravo  za  krvožilni  sustav...a  u  biti  je  to  voda  sa  okusom  na  pravo  mlijeko  i  malo  šečera  i  bojila  da  je  bjelo  te  malo  soja  mljeka...bolje  bi  bilo  da  je  vozač  kamiona  poginul neg  jadna  seljanka  žena  višeg  staleža  i  društvenog  statusa...u  odnosu  na  hoštaplere  iz  ureda  ili  iza  volana  raznih  vozila...pokoj  joj  vječni  i  budi  sretna  u  raju  hoštapleri  tamo  nemaju  pristup...

  • klincek123 17.12.2021.

    nepropisno prelaženje makadama :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare