News

Komentari 5

Kod Virovitice je nosila mlijeko, udario ju je kamion. Poginula je

Kod Virovitice je nosila mlijeko, udario ju je kamion. Poginula je

Vozač je skupljao i prevozio mlijeko, a prije tragedije je od 68-godišnjakinje preuzeo mlijeko, a kada je krenuo s vozilom prema naprijed, udario je nesretnu ženu

U četvrtak, oko 13.40 sati u Velikoj Barni, u Ulici Kralja Tomislava kod kućnog broja 110, na makadam cesti koja se spaja na županijsku cestu 3094 došlo je do prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom.

58-godišnjak je upravljao teretnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka u vlasništvu jedne pravne osobe, a koje je namijenjeno za prijevoz i skupljanje mlijeka. Vozač je na nerazvrstanoj - makadam cesti obavljao skupljanje mlijeka od građana. 

Nakon što je preuzeo mlijeko od 68-godišnjakinje, sjeo je u vozilo te je s vozilom krenuo unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega je prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario u navedenu 68-godišnju pješakinju, a koja je ispred sebe gurala ručna kolica za prijevoz mlijeka te nepropisno prelazila kolnik makadam ceste. 

Nesretna žena  je vozilom hitne medicinske pomoći prevezna u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Po nalogu dežurne zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, tijelo pješakinje je prevezeno u Opću bolnicu Virovitica radi obdukcija. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. 

Najčitaniji članci