To je to što me zanima!

Poginulo 32 ljudi na kruzeru jer je kapetan zaboravio naočale?

Francesco Schettino je navodno zaboravio naočale u kabini. Kasnije je Costom Concordijom, jer je plovio preblizu obale, udario u stijenu. Poginulo je 32 ljudi
Vidi originalni članak

Kapetan Francesco Schettino za kojeg se sumnja da je skrivio nesreću kruzera Costa Concordija u siječnju ove godine možda je udario brodom u stijenu jer nije imao naočale. Naime Ciro Ambrosio, prvi časnik, kojeg također optužuju za nesreću je navodno državnom odvjetništvu rekao kako ga je Schettino znao zamoliti da namjesti radar jer on ne vidi dobro. Dodaje kako je kapetan nosio naočale no kako ih je tu večer kada se dogodila tragedija zaboravio u sobi, piše Libero. Kapetan je prije nesreće večerao s Moldavkom Domnicom Cemortan (25) te su se, kako je ona priznala, strastveno poljubili. 

Kapetan je, podsjetim,o vozio preblizu obale i udario je u stijenu. Brod se kasnije nasukao ispred otoka Giglija. Poginulo je 32 ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nefer 03.03.2012.

    kriva je Moldavka jer je kapetan prestao misliti gornjom glavom

  • čamil 03.03.2012.

    A kako je bez naočala, vidio uletit na prvi čamac za spašavanje?

  • mimi mala 03.03.2012.

    Da, naocale je zaboravio u kabini,glavu je zaboravio kod kuce a onu stvar kod moldavke.p.s. na kraju ce ispsti da ga i nije bilo na brodu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare