To je to što me zanima!

Pogledajte kakvu je poruku Kolinda poslala Dini Levačić

U moru čestitki čudesnoj Dini Levačić je i ona Kolinde Grabar-Kitarović. Bivša predsjednica napisala je na Facebooku: 'Dobro došla doma, Dina Levačić! Šaljemo ti puno pozdrava iz Indije!'
Vidi originalni članak

Dina Levačić nedavno je preplivala 23 kilometra širok Cookov prolaz na Novom Zelandu, sedmi tjesnac iz svjetski poznatog projekta Oceans Seven i postala je tek 22. u povijesti kojoj je to uspjelo.

To je učinila na svoj 27. rođendan i najmlađa je žena ikad koja je kompletirala ovaj pothvat sedam tjesnaca.

U moru čestitki je i ona Kolinde Grabar-Kitarović. Bivša predsjednica napisala je na Facebooku: 'Dobro došla doma, Dina Levačić! Šaljemo ti puno pozdrava iz Indije!'

Kolinda je objavila i fotografiju s porukom Dini Levačić.

Priča je počela prije šest godina

Dina je srušila rekord 2022. preplivavši Gibraltarski prolaz za tri sata i tri minute, i to u običnom kupaćem kostimu. Projekt Oceans Seven počela je još 2017. kad je svladala tri velika maratona, mostove Manhattana, prolaz Catalina i La Manche. Prva je u Hrvatskoj kojoj je to uspjelo, a tek šesta u svijetu koja je to napravila u samo 90 dana.

Dina je Catalinu preplivala 3. kolovoza 2017., a te godine svladala je i La Manche (17. rujna). Kanal Moloka'i preplivala je 28. kolovoza 2018., Tsugaru 19. kolovoza 2019., a nakon tri godine stanke lani je preplivala i Gibraltarski kanal (18. lipnja) i Sjeverni kanal (21. kolovoza) prije Cookova prolaza.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Miške 24.03.2023.

    bolesno

  • Luna777 22.03.2023.

    Bravo Dina Levačić, lijepo je čuti ovakve vrijesti! No nisam se uspjela slikati, pa samo šaljem pozdrav iz Međimurja.

  • ante-portas 22.03.2023.

    Kako ta zena dobro izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare