To je to što me zanima!

POGLEDAJTE SNIMKU Policija o eksploziji i drami u Rijeci: Netko je digao automobil u zrak?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako nije bilo ozlijeđenih, čini se da je u noćašnjem požaru netko izazvao eksploziju, s obzirom da PU primorsko-goranska navodi kako se prema prvim izvidima ne radi o tehničkom uzroku nastanka eksplozije i požara
Vidi originalni članak

U utorak nešto prije 2 sata u noći u ulici Rastočine u Rijeci je došlo do eksplozije, a potom i požara koji se proširio na nekoliko parkiranih vozila i kontejnera, javila je PU primorsko-goranska.

POGLEDAJTE VIDEO: Drama u Rijeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prema prvim pokazateljima utvrđenim na mjestu događaja ne radi se o tehničkom uzroku nastanka eksplozije, kao i požara - dodaju iz policije, zbog čega je moguće da je netko namjerno digao automobil u zrak.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ozlijeđenih srećom nije bilo, a u tijeku je očevid kojim će biti utvrđen točan uzrok eksplozije i požara te nastalih oštećenja na vozilima i drugim predmetima. Policija poduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja - stoji u policijskom priopćenju.

DRAMA U NOĆI VIDEO U Rijeci gorjelo 6 auta! 'Probudilo me pucketanje, auto je gorio, a vatra se širila dalje'

Iz JVP Rijeka jutros su nam kazali kako je gorjelo čak šest automobila te pet kontejnera. Dojavu su zaprimili oko 1.57.

'Sve je blizu vrtića'

- Bilo je to u 2 sata u noći, probudilo me pucketanje nečega, pogledala sam van kroz prozor i ugledala auto u plamenu. Iskreno, nisam se ugodno osjećala, pitala sam se hoće li vatrogasci doći na vrijeme jer se vatra širila. Srećom pa su bili već na putu - rekla nam je ranije čitateljica koja je svjedočila užasu.

TEŠKA NOĆ VIDEO Izgorio kafić u Valpovu: 'Stigli smo za 4 minute, ali je krovište već bilo cijelo urušeno'

- Susjedi kažu da je gorjelo više auta, a sve je blizu vrtića - komentirao je ranije drugi čitatelj koji je snimio neugodne prizore.

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Ashley Boyles 10.05.2022.

    Dobio sam 7369 € u prvom mjesecu i 9485 € prošlog mjeseca, samo sam radio online od kuće. Redovni sam student i radim samo 2 do 3 sata dnevno. Svatko mora isprobati ovaj posao sada samo koristite ovu stranicu. Siguran sam da ćete postići najbolji rezultat. Pročitajte sve o tome ovdje... .......................>>>>>>>>>>>>>>> J­­­­o­­­bzC­­a­­­r­t.C­­O M

  • Vlad 10.05.2022.

    Moj sinek po dva autića digne u zrak i poslije spusti na pod.

  • 10.05.2022.

    Neki novi sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare