News

Komentari 52

POGLEDAJTE SNIMKU Policija o eksploziji i drami u Rijeci: Netko je digao automobil u zrak?

POGLEDAJTE SNIMKU Policija o eksploziji i drami u Rijeci: Netko je digao automobil u zrak?

Iako nije bilo ozlijeđenih, čini se da je u noćašnjem požaru netko izazvao eksploziju, s obzirom da PU primorsko-goranska navodi kako se prema prvim izvidima ne radi o tehničkom uzroku nastanka eksplozije i požara

U utorak nešto prije 2 sata u noći u ulici Rastočine u Rijeci je došlo do eksplozije, a potom i požara koji se proširio na nekoliko parkiranih vozila i kontejnera, javila je PU primorsko-goranska.

POGLEDAJTE VIDEO: Drama u Rijeci

- Prema prvim pokazateljima utvrđenim na mjestu događaja ne radi se o tehničkom uzroku nastanka eksplozije, kao i požara - dodaju iz policije, zbog čega je moguće da je netko namjerno digao automobil u zrak.

POGLEDAJTE VIDEO

Ozlijeđenih srećom nije bilo, a u tijeku je očevid kojim će biti utvrđen točan uzrok eksplozije i požara te nastalih oštećenja na vozilima i drugim predmetima. Policija poduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja - stoji u policijskom priopćenju.

Iz JVP Rijeka jutros su nam kazali kako je gorjelo čak šest automobila te pet kontejnera. Dojavu su zaprimili oko 1.57.

'Sve je blizu vrtića'

- Bilo je to u 2 sata u noći, probudilo me pucketanje nečega, pogledala sam van kroz prozor i ugledala auto u plamenu. Iskreno, nisam se ugodno osjećala, pitala sam se hoće li vatrogasci doći na vrijeme jer se vatra širila. Srećom pa su bili već na putu - rekla nam je ranije čitateljica koja je svjedočila užasu.

- Susjedi kažu da je gorjelo više auta, a sve je blizu vrtića - komentirao je ranije drugi čitatelj koji je snimio neugodne prizore.

U Rijeci sinoć gorjelo šest automobila, očevid je u tijeku U Rijeci sinoć gorjelo šest automobila, očevid je u tijeku U Rijeci sinoć gorjelo šest automobila, očevid je u tijeku U Rijeci sinoć gorjelo šest automobila, očevid je u tijeku U Rijeci sinoć gorjelo šest automobila, očevid je u tijeku U Rijeci sinoć gorjelo šest automobila, očevid je u tijeku