To je to što me zanima!

Pojavila se fotografija na kojoj taliban navodno puškom cilja medvjeda u kabulskom ZOO-u

Snimku i fotografiju objavio je The Sun, no nije jasno kad i kako je snimljena i je li uopće to kabulski zoološki vrt, dok iz Asia for Animals tvrde da je to bio običan posjet talibana i da su životinje sigurne
Vidi originalni članak

Snimak i fotografija koju je objavio The Sun navodno prikazuje talibana koji ima pušku uperenu prema jednom medvjedu u kabulskom ZOO-u.

Nije jasno kad i kako je fotografija snimljena i je li to uopće zoološki vrt.

- Igra je gotova za ove životinje. Ne mogu se ni kretati, mogu samo zamisliti kakav ih teror čeka - opisuje izvor za The Sun.

'OVO SU BILI TEŠKI DANI' Talibanima predali Afganistan i otišli: 'Osjećamo bijes i tugu, želimo izvući pouku iz ovoga'

S druge strane, Azijska organizacija za životinje Asia for Animals u svojem je priopćenju glede sporne fotografije navela da su talibani uistinu posjetili kabulski ZOO, ali su došli posjetiti životinje i razgovarati s osobljem ZOO vrta.

Prema njihovim riječima, životinje su ZOO-u su i dalje dobro zbrinute.

PANDŽŠIR JOŠ PRUŽA OTPOR Talibani opkolili borce otpora, pozivaju na mir i zajedništvo

Sama slika stvorila je zabrinutost zbog toga što je 90-ih za vrijeme vladavine talibana u Afganistanu često bilo izvještaja da su talibani bili grozni prema životinjama u ZOO-u.

Jedan medij tada objavio da je jedan čovjek tamo navodno bacio bombu na lava koji mu je ubio prijatelja, nakon čega je lav ostao slijep na jedno oko.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Mjerilooo 02.09.2021.

    Zamisli covijek slikan dok je uperio samo oruzje u zivotinju i svi skocili kao da ju je ubio,a neki domoljubi se slikaju sa zivotinjama koje su ubili iz uzitka i nitko se nije ovako uzbudio...strava su ljudi

  • livija i ja 02.09.2021.

    Opet navodno ???

  • evaroso123 02.09.2021.

    Pa oni ubijaju svoju vlastitu djecu i siluju..tako da je to njima cista sitnica!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare