To je to što me zanima!

Policajci jurili za crnim Golfom u Dubravi, pucali su u zrak!

Zagrebačka policija intenzivno traži najmanje dva muškarca koji su u četvrtak bježali od patrole u crnom Golfu 'trojki'. Nakon jurnjave po Branimirovoj, nestali su ulicama Donje Dubrave
Vidi originalni članak

Najmanje tri metka ispalili su zagrebački policajci u četvrtak oko 22 sata u potjeri za nepoznatim muškarcima. Kako su nam rekli iz PU zagrebačke, pucali su kako bi obavijestili kolege gdje se nalaze kako bi pokušali presjeći put bjeguncima.

Pogledajte video: Jurnjava u Dubravi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Detalje ne otkrivaju u interesu istrage, no zasad se zna da je sve počelo barem pola sata ranije. Jedna patrola primijetila je ljude u crnom Golfu 'trojki 'te ih je pokušala zaustaviti. Vozač na to nije pristao i počeo je sumanuto voziti, prema riječima jednog svjedoka, Branimirovom prema istoku. Zabio se u još jedan automobil, no tu, nasreću, nije bilo ozlijeđenih.

U potjeru se uključio niz policijskih vozila koje su s juga i sjevera ulazili na područje Donje Dubrave.

Prema snimci, koju je poslao čitatelj 24sata, vidi se kako vozač Golfa koči, a za njime stižu policajci. Ljudi iz auta su pobjegli, a potjera za njima se nastavila i tijekom cijele noći. Prema riječima mještana, tražili su ih policajci s dugim cijevima.

- Čula sam udarac, ali zvučao je kao da je pukla guma pri velikoj brzini. Policija je vikala da svi uđemo u kuće. Čujem da nitko nije stradao - rekla je susjeda koju su uplašile policijske sirene.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ARMADA10 09.09.2020.

    Opet isti članak 😡

  • ekstraglupinovinari 04.09.2020.

    Pametan covjek puca u zemlju a ne u zrak!!!

  • malaplava123 04.09.2020.

    ali zastooo zašto misliš da su manjine ne sekiraj se kada su manjine oni to i napisu odmah npr.Romi Janjevci Albanci znaci odmah ih etiketiraju ako nisu znaci da nisu da jesu već bi tu bio veliki podcrtani naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare