To je to što me zanima!

Policajka nagovarala kolege na bojkot predavanja Cesarea ocu

Radi se o u slučaju dječaka Cesarea koji je lani po presudi trebao biti predan ocu Alessandru Avenatiju. Policajka je svoje kolege policajce pozivala na bojkot izvršenja presude
Vidi originalni članak

Policajka PU splitsko-dalmatinske usmeno je upozorena nakon što je Unutarnja kontrola MUP-a utvrdila da je na svojoj Facebook stranici pozivala kolege na bojkot u izvršenju pravomoćne sudske presude.

HOĆE LI GA PRIVESTI? Otac došao po Cesarea u Split: Nina Kuluz ga prijavila policiji
Radi se o u slučaju dječaka Cesarea koji je lani po presudi trebao biti predan ocu Alessandru Avenatiju.
Ona je svoje kolege policajce pozivala na bojkot izvršenja presude i najavila da će u tom slučaju i sama pokušati spriječiti svoje kolege.
Nakon što je netko prijavio njenu objavu, Unutarnja kontrola MUP-a utvrdila je da je prijava istinita, te je njen rukovoditelj usmeno upozorio djelatnicu.

OČEKUJE ZAŠTITU Nina Kuluz: Odluka o ovrsi nad mojim sinom je nakaradna
Iz splitske policije dobili smo priopćenje koje potvrđuje cijeli slučaj:
-  Obavještavamo vas kako smo nakon pregleda objavljenog komentara policijske službenice na društvenim mrežama obavili potrebne provjere i nakon provedenog postupka smatrali potrebnim službenici ukazati kako navedeno komentiranje nije prihvatljivo, radi čega je ista  usmeno upozorena da se ubuduće suzdrži od sličnih neprihvatljivih komentiranja na društvenim mrežama. 

ZBOG OTMICE DJETETA Nina Kuluz u Italiji osuđena na tri godine i 4 mjeseca zatvora
Napominjemo kako službenica nije bila angažirana u izvršenu bilo koje službene radnje  u predmetnom postupku, piše u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 171

  • mrTrobec 13.03.2018.

    Imala se je na koga ugledati,predsjednica je nekoliko puta bojkotirala zakone RH dok saborski zastupnici to čine svakodnevno a o crkvi da ne trošimo riječi.Najviše se zakona drži sitan čovijek jer ne može parirati dobro nahuškanom represivnom aparatu na sirotinju.

  • Uragan_1 13.03.2018.

    **** Admin**** Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • Uragan_1 13.03.2018.

    Odmah otkaz, to su one koje podržavaju iživljavanje žena nad muškarcima uz pomoć djeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare