To je to što me zanima!

Policija ispitala Bunjca zbog prijetnji smrću saborskoj straži

Pred istražitelje je došao u pratnji svojeg odvjetnika, Ljube Pavasovića Viskovića. Izbjegao je televizijske kamere i stigao na ispitivanje nakon što mu je uručen poziv
Vidi originalni članak

Nakon incidenta u Saboru prije tjedan dana, kada se Branimir Bunjac (Živi zid) počeo naguravati sa saborskom stražom i prijetio smrću, policija je u petak zastupnika Živog zida ispitala u policiji, javlja Dnevnik NoveTV.

Pred istražitelje je došao u pratnji svojeg odvjetnika, Ljube Pavasovića Viskovića. Izbjegao je televizijske kamere i stigao na ispitivanje nakon što mu je uručen poziv. S istražiteljima se zadržao pola sata i iznio je svoju verziju priče. 

VIDEO: LUDILO U SABORU Pernara izbacili, Bunjac prijetio smrću straži: 'Nećeš živ izaći'

Nakon sukoba, Bunjac je na Facebooku napisao da je straža nasrnula na njega i da da su mu oteli mobitel iz ruke dok je snimao kako odvode njegovog kolegu iz stranke Ivana Pernara. I nakon toga se tvrdio da je žrtva i nije se javno spričao, ali je priznao i da je malo pretjerao. 

Šef stranke Ivan Vilibor Sinčić je suzdržan oko cijelog slučaja. Bunjčev stranački šef, nakon svega, o ovoj temi i dalje je suzdržan. Na pitanje hoće li Bunjac snositi kakve posljedice u stranci, odgovara kako će više detalja moći reći kad završi proces, piše Dnevnik NoveTV. 

PRIJETIO SABORSKOJ STRAŽI Bunjac o incidentu: Bilo je to u afektu, žao mi je zbog tih riječi

Za njegovo ponašanje donekle je razumijevanja imao Nikola Grmoja (MOST). 

- Rečeno je u afektu, dosta nas shvaća mobitel kao nešto što je s nama sraslo. Ne čini mi se kao čovjek koji bi te svoje prijetnje realizirao, ali nije smio sebi dopustiti to, niti smije ijedan zastupnik. Trebao se ispričati, ali vjerojatno zbog svojih birača ne želi učiniti - kazao je. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • dylan 13.04.2019.

    Sramota kako hdz-e i sdp-e sa nekim izmišljenim džabalebarošima a čak su dobili i ime saborska sramota iliti straža namjerava na svemoguće načine diskreditirati i isprovocirati sve stranke kojima rejting raste a u tome su uključeni i skoro svi mediji

  • Marun 13.04.2019.

    Svi smo mi Bunjac. Može se trpiti do jedne granice.

  • Lala1808 13.04.2019.

    nadam se da će prije bunca na red na sudu doći plenković koji ganja saborom grmoju i krstičevi koji bacanjem aviona i dalić trebaju isto odgovarati

Komentiraj...
Vidi sve komentare