To je to što me zanima!

Priveli su muškarca i ženu jer se sumnja da su trovali ljude?

Nakon ispitivanja u policiji osumnjičeni dvojac je pušten na slobodu, a viđeni su i u Ogulinu i u Plaškom. U policiji su nam na potvrdili da vezano za sve provode kriminalističku istragu
Vidi originalni članak

Osumnjičeni za trovanje više ljudi, muškarac i žena s područja Plaškog u utorak prijepodne privedeni su u Policijsku postaju Ogulin. Dvojac je i od ranije poznat policiji, a sada ih se dovodi u vezu sa smrću dvoje ljudi s područja Plaškog te pokušaja ubojstva jednog čovjeka koji je preživio nakon liječenja u ogulinskoj bolnici.

Mještani Plaškog sumnjaju da su njihovi sumještani otrovani i da im je spomenuti dvojac u piće stavljao otrovne tvari. Od posljedica navodnog trovanja jedan je čovjek umro prije mjesec dana, a drugi čovjek rodom s područja Ličke Jesenice u nedjelju te će biti pokopan u srijedu. Njega su mještani vidjeli s osumnjičenim dvojcem u ugostiteljskom objektu, a idućeg dana je ujutro pred kućom pronađen mrtav.

- Navratio je u gostionu, pio je s njima, a u nedjelju ujutro je pronađen mrtav da leži pred kućom - rekao nam je mještanin.

Kako to nije prvi slučaj da su umrli muškarci viđen s dvojcem u ugostiteljskom objektu, mještani su postali sumnjičavi zbog čega je nad muškarčevim tijelom provedena obdukcija.

Nakon ispitivanja u policiji osumnjičeni dvojac je pušten na slobodu, a viđeni su i u Ogulinu i u Plaškom. Mještani su nam rekli da policija već dva dana istražuje slučaj, a u Plaškom obavljaju razgovore s ljudima i pregledavaju prostore. Motiv trovanja pronalaze u materijalnoj koristi.

Za sada još uvijek nisu poznati rezultati obdukcije, a policija istražuje slučaj. U policiji su nam na potvrdili da vezano za događaj provode kriminalističku istragu radi utvrđivanja mogućeg kaznenog djela

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kinez14 01.05.2019.

    A tipa u Rijeci koji je bio osumnjicen da je osamario zensku vukli po gradu sa lisicama i nogama u lancima

  • Legende 30.04.2019.

    Imam molbu za autora teksta, molim pročitati prije objavljivanja ili dati lektoru u ruke.

  • maxim m 30.04.2019.

    ovo more bit saam u slučajnoj državi,osumnjičene za ubistvo puštaju na slobodu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare