Obavijesti

News

Komentari 11

Priveli su muškarca i ženu jer se sumnja da su trovali ljude?

Nakon ispitivanja u policiji osumnjičeni dvojac je pušten na slobodu, a viđeni su i u Ogulinu i u Plaškom. U policiji su nam na potvrdili da vezano za sve provode kriminalističku istragu

VIDEO

Osumnjičeni za trovanje više ljudi, muškarac i žena s područja Plaškog u utorak prijepodne privedeni su u Policijsku postaju Ogulin. Dvojac je i od ranije poznat policiji, a sada ih se dovodi u vezu sa smrću dvoje ljudi s područja Plaškog te pokušaja ubojstva jednog čovjeka koji je preživio nakon liječenja u ogulinskoj bolnici.

Mještani Plaškog sumnjaju da su njihovi sumještani otrovani i da im je spomenuti dvojac u piće stavljao otrovne tvari. Od posljedica navodnog trovanja jedan je čovjek umro prije mjesec dana, a drugi čovjek rodom s područja Ličke Jesenice u nedjelju te će biti pokopan u srijedu. Njega su mještani vidjeli s osumnjičenim dvojcem u ugostiteljskom objektu, a idućeg dana je ujutro pred kućom pronađen mrtav.

- Navratio je u gostionu, pio je s njima, a u nedjelju ujutro je pronađen mrtav da leži pred kućom - rekao nam je mještanin.

Kako to nije prvi slučaj da su umrli muškarci viđen s dvojcem u ugostiteljskom objektu, mještani su postali sumnjičavi zbog čega je nad muškarčevim tijelom provedena obdukcija.

Nakon ispitivanja u policiji osumnjičeni dvojac je pušten na slobodu, a viđeni su i u Ogulinu i u Plaškom. Mještani su nam rekli da policija već dva dana istražuje slučaj, a u Plaškom obavljaju razgovore s ljudima i pregledavaju prostore. Motiv trovanja pronalaze u materijalnoj koristi.

Za sada još uvijek nisu poznati rezultati obdukcije, a policija istražuje slučaj. U policiji su nam na potvrdili da vezano za događaj provode kriminalističku istragu radi utvrđivanja mogućeg kaznenog djela

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)