To je to što me zanima!

Policija istražuje video tučnjave djevojaka u Slavonskom Brodu

Policija u Brodu brzo je dobila dojavu o tom sukobu, ali kada su policajci stigli na mjesto događaja, tamo više nikoga nisu zatekli, no nastavljaju s kriminalističkom istragom
Vidi originalni članak

"Udri po njoj, daj nemoj, rastavi ih", vikali su okupljeni srednjoškolci u Slavonskom Brodu, dok su se dvije njihove kolegice, vrlo vjerojatno maloljetnice, dosta žestoko tukle. Snimka njihove tučnjave počela je kružiti društvenim mrežama u četvrtak navečer, kad je i navodno došlo do tučnjave, a povod incidentu zasad je nepoznat.

Dio okupljenih sukob je snimao mobitelima, neki su navijali i dio ih je pokušao razdvojiti.

Policija u Brodu brzo je dobila dojavu o tom sukobu, ali kada su policajci stigli na mjesto sukoba, tamo više nikoga nisu zatekli.

KORISTILI I NOŽEVE? Makljaža usred Trogira: Muškarca prebacili u bolnicu nakon obračuna

- Iako tamo nismo nikoga zatekli policija prema saznanjima nastavlja s kriminalističkom istragom. Radi se, kako zasad doznajemo, o maloljetnim osobama i naša je dužnost provesti sve istražne radnje i protiv sudionika toga događaja, ako se za to ukaže potreba, pokrenuti određene sankcije. Dužnost nam je ujedno i zaštititi djevojke jer se, po svemu sudeći, radi o maloljetnim osobama, ali i obavijestiti mjerodavne službe koje se profesionalno bave maloljetničkom delikvencijom. Nastavljamo s krim istragom, ako je bilo i ozljeđivanja kontaktirat ćemo bolnicu i liječnike - rekla je za 24sata Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske. 

Dodala je kako je prema videu koji je u četvrtak navečer počeo kružiti društvenim mrežama bilo očito i da je dio okupljenih pomogao rastaviti sukobljene djevojke, ali i da se takvi i slični događaji inače ne mogu prevenirati niti spriječiti. No, kako je navela, policija ima mogućnosti da u svim takvim slučajevima, ako treba, sankcionira sve koji na takav i druge načine remete red i mir.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 16.10.2020.

    Srednjoskoljke...🤣🤣

  • damirsb 16.10.2020.

    Možemo reći da to nije normalno i u pravu su svi koji to kažu. Ali toga je bilo oduvijek, jedino što nitko nije imao mob pa snimao i puštao na društvene mreže ili u javnost. Djeca su se uvijek tukla, svađala ali i mirila i družila.Naravno da ovo treba osudit i nije dobro ali glupost je govorit da je ovo nešto novo. Ružno je pogotovo za djevojke ali dečki su se prije tukli puno više. Samo se sad sve snima i djelomično i tako zlostavlja. Ali naravno svako fizičko zlostavljanje je za osudu.

  • JusticeLeague 16.10.2020.

    kad sam ja bila u srednjoj, dečki su se mlatili zbog cura, a ne obrnuto. promijenila su se vremena :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare