To je to što me zanima!

Policajac o teškoj nesreći na A3: Za mene je ovo prestrašno

Naime, prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su poginule, rekla je policija i naglasila da će se više znati nakon što završe očevid
Vidi originalni članak

Automobil njemačkih registracija je sletio s autoceste A3 u blizini Bukovlja u nedjelju oko 15 sati i zapalio se. Policija je izvijestila da su se u trenutku zapaljena vozila u njemu nalazili ljudi. Požar su ugasili vatrogasci, a automobil je u potpunosti izgorio. 

- Za mene je ovo strašno, prestrašno, a kamoli za vas - rekao je dugogodišnji iskusni policajac na mjestu očevida nesreće. 

TEŠKA NESREĆA NA A3 Automobil je sletio s ceste i zapalio se, putnici su izgorjeli

Automobil je sletio u šikaru, a poginulo je dvoje ljudi.

- Naime, prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći - priopćila je policija i dodala kako će se više znati u ponedjeljak nakon što dovrše očevid. Ranije su rekli kako će na teren izaći mrtvozornik koji će utvrditi o čijim je državljanima riječ. 

Na mjesto nesreće izašla je i županijska državna odvjetnica. 

Zbog nesreće, promet se odvijao jednom trakom. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Zmaj88 09.09.2019.

    Švabi neznaju vozit ni po svojim urednim cestama, a kako će tek onda voziti po ovom "makadamu".

  • alice111 09.09.2019.

    Ne vidim tragove kočenja, ograđeno žicom a grane oko auta!? dakle...da li se skriva nešto ?

  • napušteni 09.09.2019.

    dok se terencem vozim po našim preplačenim autocestama, dok me deru kao da sam janje... jedino što mi se neče dogoditi jest da zaspin za volanom ma koliko umoran bio... rupa na rupi to ne dozvoljavaju strancima je autocesta-rupa naprosto neshvatljivo pa se ne moramo čuditi što lete okolo

Komentiraj...
Vidi sve komentare