News

Komentari 71

Policajac o teškoj nesreći na A3: Za mene je ovo prestrašno

Policajac o teškoj nesreći na A3:  Za mene je ovo prestrašno

Naime, prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su poginule, rekla je policija i naglasila da će se više znati nakon što završe očevid

Automobil njemačkih registracija je sletio s autoceste A3 u blizini Bukovlja u nedjelju oko 15 sati i zapalio se. Policija je izvijestila da su se u trenutku zapaljena vozila u njemu nalazili ljudi. Požar su ugasili vatrogasci, a automobil je u potpunosti izgorio. 

- Za mene je ovo strašno, prestrašno, a kamoli za vas - rekao je dugogodišnji iskusni policajac na mjestu očevida nesreće. 

Automobil je sletio u šikaru, a poginulo je dvoje ljudi.

- Naime, prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći - priopćila je policija i dodala kako će se više znati u ponedjeljak nakon što dovrše očevid. Ranije su rekli kako će na teren izaći mrtvozornik koji će utvrditi o čijim je državljanima riječ. 

Na mjesto nesreće izašla je i županijska državna odvjetnica. 

Zbog nesreće, promet se odvijao jednom trakom. 

Najčitaniji članci