To je to što me zanima!

Policija objavila snimke nereda i tučnjave s navijačima Hajduka

Zagrebačka policija na presici je objavila kako su huligani napadali policajce i bakljama i topovskim udarima što je posebno opasno bilo jer je napad na policiju bio na odmorištu gdje je benzinska postaja
Vidi originalni članak

Nakon utakmice Hajduka i Dinama u Zagrebu, na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca nastali su veliki neredi nakon što su se navijači Torcide sukobili s policajcima. Zagrebačka policija objavila je kako je više od 1000 torcidaša namjerno stalo na autocesti i zaustavilo promet, a potom su napali policajce bocama, palicama i aparatima za gašenje požara. Policija je zapucala, dvoje navijača je propucano, izvan su životne opasnosti. Policija je nakon izvanredne presice objavila snimke nereda s autoceste.

Pogledajte video: MUP objavio snimke nereda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka policija na presici je objavila kako su huligani napadali policajce i bakljama i topovskim udarima što je posebno opasno bilo jer je napad na policiju bio na odmorištu gdje je benzinska postaja.

Dodali su i kako su huligani bacili baklju u policijski auto i da je dobro da nisu policajce zapalili. Tri policajca su pucala, dvojica u zrak, a treći 11 puta u beton. Meci su se odbili i pogodili jednog navijača u potkoljenicu, a drugog u predjelu rebara.

Torcida je, podsjećamo, odbila ući na Maksimir na derbi Dinama i Hajduka, jer im domaćini nisu dali unijeti transparente. Potom su zatražili od policije koja ih je pratila da ih vrate u Split. 

VIDEO: Kaos na autocesti

Na autocesti između Zagreba i Karlovca počeo je krš i lom. Kolona od 1600 navijača se zaustavila i počela je makljaža. Autocesta je bila zatvorena preko 10 sati.

NEZAPAMĆENI NEREDI TORCIDE VIDEO Svjedočanstva iz pakla na A1: 'Trčali su po autocesti, jedan se htio sakriti u aute'

Zagrebačka policija objavila je kako su trojica policajaca pucala, dvojica u zrak, a jedan je pucao 11 puta u betonsku podlogu. Jednog napadača metak je pogodio u potkoljenicu, a drugog u trup. U neredima je ozlijeđeno 20 policajaca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 194

  • salkomalo 23.05.2022.

    I dok vi pišete 5000 komentara na ove teroriste sa A1 večeras gorivo ide opet gore Plenki i Zoki hlade jajčeka a vi samo navijajte za huligane Tocre i BBB-a!

  • Cipelcug 23.05.2022.

    Da su navijači izašli iz vozila uništili bi odmorište. Napravili bi totalku.

  • 23.05.2022.

    Optužit ću 24 sata za brisanje komentara.Znači branite huligane

Komentiraj...
Vidi sve komentare