To je to što me zanima!

Policija poslala upozorenje uoči proslave Oluje: Sve snimamo

Upozoravamo građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, zabranjeno je poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi, kaže policija
Vidi originalni članak

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 27. obljetnice vojno redarstvene operacije „Oluja“, u gradu Kninu će se danas, 5. kolovoza, održati središnja svečanost, a u večernjim satima će biti održan i koncert na glavnom gradskom trgu.

PROSLAVA OLUJE U KNINU Hrvatska slavi Dan pobjede: U Kninu su Milanović i Plenković održali govore, letjeli i MiG-ovi

- Napominjemo kako će za vrijeme održavanja svečanosti u gradu Kninu na pojedinim ulicama biti ograničenja u prometu kako smo prethodno najavili pa pozivamo vozače na poštivanje signalizacije i uputa službenih osoba na uspostavljenim punktovima. Upozoravamo građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, zabranjeno je poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi (nacionalnoj, vjerskoj ili po drugoj osnovi) zabranjeno je i nošenje predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda i da će se, sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, vršiti audio-video snimanje i fotografiranje javnog skupa - javlja PU šibensko-kninska.

BOGATE PROSLAVE Gradovi diljem Hrvatske i ove godine obilježavaju Oluju: Evo kakve su programe priredili

Proslavu Dana pobjede možete pratiti uživo OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 05.08.2022.

    Jel to vrijedi i za srbe?

  • Jozoglumac 05.08.2022.

    Zao mi tog nebeskog naroda i njihove nejaci, kroz stoljeca su zrtve i ceo svet je protiv njih ...😅

  • billi Galeb 05.08.2022.

    Snimajte,zasto niste snimali Tolusica dok je cupo vinograd. Snimat cete danas da vidite kakvu je tko maicu obukao,kakav grb ima na zastavi. Znao sam da nam je vlada Briselsko-Beogradska sluga,al nisam znao da nam je i sigurnost i povjerenje njihovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare