News

Komentari 13

Policija poslala upozorenje uoči proslave Oluje: Sve snimamo

Policija poslala upozorenje uoči proslave Oluje: Sve snimamo

Upozoravamo građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, zabranjeno je poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi, kaže policija

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 27. obljetnice vojno redarstvene operacije „Oluja“, u gradu Kninu će se danas, 5. kolovoza, održati središnja svečanost, a u večernjim satima će biti održan i koncert na glavnom gradskom trgu.

- Napominjemo kako će za vrijeme održavanja svečanosti u gradu Kninu na pojedinim ulicama biti ograničenja u prometu kako smo prethodno najavili pa pozivamo vozače na poštivanje signalizacije i uputa službenih osoba na uspostavljenim punktovima. Upozoravamo građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, zabranjeno je poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi (nacionalnoj, vjerskoj ili po drugoj osnovi) zabranjeno je i nošenje predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda i da će se, sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, vršiti audio-video snimanje i fotografiranje javnog skupa - javlja PU šibensko-kninska.

Proslavu Dana pobjede možete pratiti uživo OVDJE.