To je to što me zanima!

Policija potvrdila: Žena nađena u jezeru je Ivana Fogadić (29)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tijelo Ivane Fogadić nađeno je u četvrtak oko 16 sati. Obavljenom obdukcijom utvrđeno je da se utopila. Sa sinom Patrikom (5) nestala je u noći na ponedjeljak
Vidi originalni članak

Iz PU međimurske potvrdili su u petak kako je prepoznavanjem utvrđeno da je mlada žena čije je tijelo u četvrtak oko 15 sati pronađeno u jezeru HE Dubrava Ivana Fogadić (29) iz Totovca kod Čakovca. Izvijestili su i kako je obavljena obdukcija te je utvrđeno da se utopila.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronalazak automobila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tragičan je to epilog nestanka Ivane Fogadić i njezina sina Patrika (5) koji su iz obiteljske kuće u Totovcu netragom nestali u noći na ponedjeljak 6. srpnja. Ivana je, podsjetimo, na Facebooku ostavila pismo u kojemu se moglo iščitati da se sprema najgore - sebi i sinu oduzela je život.

Dječaka je pronašao prolaznik: 'Užasnut sam'

Tijelo dječaka pronašao je u srijedu prolaznik u derivacijskom kanalu jezera.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronalazak petogodišnjaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pravi košmar. Nisam oka sklopio. Užasnut sam tom slikom. Nikoga ne mogu osuđivati, ali to je najstrašnije što sam doživio - rekao nam je muškarac iz Preloga koji je pronašao tijelo dječaka.

Ivanino tijelo pronađeno je sljedećeg dana te je iz kanala izvučen automobil. Prednje staklo na autu bilo je razbijeno, a desno staklo, na suvozačevim vratima, bilo je spušteno. U vozilu nije bilo stvari koje bi upućivale na to da je Ivana imala namjeru s djetetom otputovati.

No što stvarno stoji iza ove tragične priče pokazat će istraga. Obdukcija Patrikova tijela, koje je stavljeno u lijes i odvezeno na Odjel patologije, pokazala je da se dječak utopio.

Prema stanju vozila, ono je udarilo u nasip visok oko pola metra, što je vidljivo po razbijenom prednjem dijelu, te zatim uletjelo u kanal širok oko 40 metara. Iako kanal na mjestu na kojem je vozilo nađeno nije vrlo dubok, struje su jake. Dječakovo je tijelo, s obzirom na to da je lakše, prvo isplivalo i otplutalo kanalom nizvodno nekih 7-8 kilometara do jezera.

Očajni otac skočio u jezero

Kad je nakon trodnevne potrage dječakovo tijelo pronađeno, otac Valentin je skočio u jezero.

- Patrik, Patrik - zavapio je.

Zaprepašteni Međimurci danima su u šoku. Čekaju okončanje istrage koja bi trebala odgovoriti je li se Ivana doista namjerno odvezla autom u kanal.

Idi na 24sata

Komentari 381

  • ivič 12.07.2015.

    prva izjava da su zajedno tražili smještaj u večernjaku da je sama,ipak se pogubio u svemu!Najžalosnije nestala on piskara po fejsu,kad ih našli onda brat piše!Tuga i jad a ne fejs!Neka ih dragi Bog čuva pokoj im vječni!

  • JuricA_6 12.07.2015.

    Zašto dijete ? Jedini odgovor koji mi se vrti po glavi je da je majka dijeteta bila psihički bolesnik. Jadno dijete, neka mu je laka zemlja i počivao u miru.

  • retita🦋 11.07.2015.

    Da pustimo majku da počiva u miru!?!šta da se odmori od ubojstva vlastitog djeteta?!jadna nam majka,ima takvih kao ona oko nas još!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare